''KAO PRAĆKA SAM!'' Jovana Jeremić od jahanja mršava, zbog majstora prljava: Stvari mi peglaju ženice sa Pinka!

Autor:

Zabava

23.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila da je pretprana obavezama i da je to recept njenog izgleda.

''KAO PRAĆKA SAM!'' Jovana Jeremić od jahanja mršava, zbog majstora prljava: Stvari mi peglaju ženice sa Pinka!

Foto: Vladimir Lukić

Jovana Jeremić u junu izbacuje prvi muzički singl, a pesma će nositi naziv "Roleks". Snimanje spota je počelo juče, gde smo mi bili na licu mesta, a voditeljka nam je otkrila da će za potrebe spota snimati i na hipodromu, te da će biti i u helikopteru. Jahanje i dalje praktikuje svaki dan, zbog čega je, kako i sama kaže, zategnuta ko praćka.

Foto: Vladimir Lukić

Jovana Jeremić snima svoj prvi spot

Naime, Jovana je pesmu dobila na poklon, kao i sat iste marke. Kako se navodi, pre nekoliko godina ona je pomogla jednom uticajnom čoveku iz šou-biznisa, a na to je potpuno zaboravila. Kada je pričala o muzičkoj karijeri i najavljivala da bi mogla da snimi pesmu, ovaj čovek joj se javio i poslao veliki hit. Ona nam je odala da s pesmom "Roleks" planira da pokori celu estradu i mnoge dosadašnje muzičke zvezde baci u drugi plan.

- Dosta sam smršala, ali to je sve od majstora koji mi rade stan. Idem sva prljava jer sam non-stop u radovima s njima. Ne prepuštam ništa slučaju. Još nešto. Jahanje je krivo za to što izgledam ovako, što sam zategnuta ko praćka. Idem svaki dan na jahanje konja. Ne stižem ni da ispeglam svoje stvari. Donosim stvari ženicama na Pink da ih isprosim da mi peglaju - kaže Jovana, koja nam otkriva da je počela da trenira i zbog toga što uskoro počinje i njena muzička karijera, zbog čega se posebno raduje i vredno radi na istoj:

 

 

- Pesma je gotova i zove se "Roleks". Videli ste da je snimanje počelo juče i biće nastavljeno na još dve lokacije. Snimam na hipodromu, biću u helikopteru. Kad može Lepa Brena, može i Jovana Jeremić. Čovek mi je u znak zahvalnosti uradio pesmu. Ja sam njemu nekada nešto pomogla. Pesma je u fazonu Cobija i Bube i Džale. Otvaram novo poglavlje iza mene. Verujem da će posle ove pesme mnoge pevačke zvezde da me pozovu da snimamo duete koji će ostati.

 

 

Inače, Jovana toliko radi da nema vremena ni da se presvuče. Ona je objavljivala slike i snimke iz provoda u jednom restoranu, a onda je u istoj odevnoj kombinaciji dočekala goste u Pinkovom studiju minulog vikenda.

- Šta da vam kažem, živim brzo, ne mogu sve da stignem. Međutim, najbitnije mi je da sve konce držim u rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading