GOTOVO - VRAĆA SE MILUTINOV: Srpski centar POTPISUJE na dve godine!

Autor:

Sport

29.05.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage, otkriveno gde će reprezentativac Srbije igrati sledeće sezone.

GOTOVO - VRAĆA SE MILUTINOV: Srpski centar POTPISUJE na dve godine!

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Milutinov

Srpski centar Nikola Milutinov postigao je načelan dogovor o povratku u Atinu. Prema pisanju "Jurohupsa", reprezentativac Srbije će potpisati dvogodišnji ugovor sa finalistom Evrolige, ekipom Olimpijakosa, čiji je dres nosio u periodu od 2015. do 2020. godine.

Milutinov je nadavno na svom Instagram "storiju" objavio fotografiju za najboljim igračem Pirejaca Sašom Vezenkovim, što je samo podgrejalo spekulacije da će po drugi put u karijeri pojačati redove grčkog giganta.

 

 

žSrbin je završio sezonu u opremi moskovskog CSKA, eliminacijom od Lokomotive Kuban u polufinalu VTB lige, a na leto bi trebalo da predstavlja "orlove" na Mundobasketu, koji od 25. avgusta do 10. septembra zajednički organizuju Japan, Filipini i Indonezija.

Podsetimo da je 28-godišnjak karijeru počeo u Hemofarmu, košarkaško ime izgradio je braneći boje Partizana, koji je navodno želeo da ga vrati. Milutinov je bio na meti i Crvene zvezde Meridianbet, ali je jasno da večiti rivali teško mogu da pariraju finansijski moćnijem Olimpijakosu...

Podsetimo da su Grci poklekli u finalu elitnog takmičenja, u Kaunasu ih je srušio Serhio Ljulj, a sada sa Srbinom nameravaju da odu korak dalje naredne takmičarske godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading