KUVA SE "BOMBA" U PRESTONICI: Nikola Milutinov POTPISUJE?! (FOTO)

Autor:

Sport

26.05.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ga već vide u crveno-belom dresu...

KUVA SE "BOMBA" U PRESTONICI: Nikola Milutinov POTPISUJE?! (FOTO)

Foto: Starsport

Milutinov i Kuzmić tokom meča Zvezda - CSKA

Srpski centar Nikola Milutinov (28) napustio je Moskvu, pošto je završio sa ovosezonskim obavezama u dresu CSKA, a njegova fotografija iz Atine podgrejala je spekulacije da će se vratiti u Olimpijakos.

Reprezentativac Srbije je objavio sliku sa najboljim košarkašem Evrolige (MVP) Sašom Vezenkovim, i to na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen/nikola_milutinov11

Milutinov i Vezenkov

Na osnovu Nikolinog "storija" može se zaključiti da se sjajno zabavljao sa Bugarinom u grčkoj prestonici, a da li će dogovoriti povratak na evroligaške parkete videćemo na leto.

Podsetimo da su "armejci" zaustavljeni u polufinalu VTB lige od strane Lokomotive Kuban, čime je Milutinov okončao sezonu u Rusiji, dok je klub iz Pireja poražen u finalu elitnog takmičenja od Real Madrida, košem Serhija Ljulja u završnici.

Podsetimo da je 28-godišnji centar crveno-belu opremu nosio u periodu od 2015. do 2020. godine, a na leto će najverovatnije predstavljati "orlove" na Mundobasketu, koji od 25. avgusta do 10. septembra zajednički organizuju Japan, Filipini i Indonezija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading