KRAJ NADANJA CRVENO-BELIH: Potvrđeno - NAPUŠTA klub na kraju sezone!

Autor:

Sport

26.05.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je da li će za njega pronaći adekvatnu zamenu.

KRAJ NADANJA CRVENO-BELIH: Potvrđeno - NAPUŠTA klub na kraju sezone!

Foto: Starsport

Bugarski košarkaš i član Olimpijakosa Saša Vezenkov i MVP Evrolige, naredne godine neće igrati u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju.

Sjajni košarkaš je ove sezone odigrao sezonu karijere, bio je dominantan u dresu grčkog velikana, što su primetili Sakramento Kingsi, pa su se odlučili da angažuju Vezenkova, potvrdili su brojni mediji u Grčkoj.

Kingsi  su odlučili da isplate otkupno klauzulu crveno-belima, koja iznosi 1.500.000 evra, a pirejski tim je odlučio da se ne meša, već da Saši omogući da sledi svoj san i okuša se u najjačoj ligi na svetu.

Foto: Euroleague

Saša Vezenkov u dresu Olimpijakosa

Navodno klub iz Sakramenta će Vezenkovu ponuditi dvogodišnji ugovor vredan 4.500.000 evra po sezoni, ali je moguće da saradnja bude i duplo duža.

Podsetimo, Vezenkov je predvodio Olimpijakos do prve pozicije u regularnom delu sezone u Evroligi, a ekipa iz Pireja je uspela da se plasira i u veliko finale, gde je poraženo od Real Madrida sa 79:78, košem Serhia Ljulja u poslednjoj sekundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading