KIM UZ VUČIĆA, PODRŽAVAMO GA, JER JE UVEK TU ZA NAS! Više od 40 autobusa sa Srbima sa KiM stiglo u BG da podrži skup "Srbija nade" (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.05.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli smo da bismo pokazali šta je jedinstvo, poručili Srbi sa KiM.

KIM UZ VUČIĆA, PODRŽAVAMO GA, JER JE UVEK TU ZA NAS! Više od 40 autobusa sa Srbima sa KiM stiglo u BG da podrži skup "Srbija nade" (VIDEO)

Foto: Republika

Više od 40 autobusa sa Srbima iz svih krajeva Kosova i Metohije stiglo je danas pre podne u Beograd kako bi učestvovali na skupu "Srbija nade".

Zlatko iz Štrpca kaže za Tanjug da su on i njegovi sunarodnici između ostalog došli na skup, jer žele i da podrže mere predsedinika koje će pomoći da se nasilje svede na najmanju meru, da se zločini poput onoga u školi više ne događaju.

- Ovde smo da podržimo predsednika, on radi prave stvari, radi najbolje što može za sve nas - rekao je Zlatko i dodao da su stigli organizovano i da im znači što mogu da budu deo skupa "Srbija nade". 

Ivana Joksimović iz Kosovke Mitrovice kaže da su stigli na skup Srbija nade, kojim žele da podrže put Srbije, ali i zato da čuju predsednika Aleksandra Vučića.

- Stižemo parcijalno u grupama, jer na prelazu sa kosovske strane umeju da prave probleme", rekla je ona i naglasila da im je važno što će se na skupu pokazati jedinstvo. Došli smo da se vidi da smo svi jedinstveni - rekla je Ivana.

Dejan, jedan od onih koji je stigao u Beograd na skup "Srbija nade", kaže za Tanjug da su došli da pokažu jedinstvo i podrže sve mere koje je predsednik predložio.

Dodao je da je deo Srba na skup došao sopstvenim automobilima, jer žele da podrže i sve koji su izgubili bliske članove porodica i prijatelje u dva velika zločina koja su zadesila Srbiju početkom maja.

- Želimo i da čujemo predsednika šta će nam reći - rekao je Dejan i dodao da je ovo tek prva grupa podrške sa KIM, a da ostale očekuju tokom dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Gaga

26.05.2023 14:04

Bravo za KiM.

Tamara

26.05.2023 14:05

Bravoo ziveo KIM ZIVELA SRBIJA!

Mia

26.05.2023 14:05

Dobro dosli dragi nasi.

Mara

26.05.2023 14:06

Dobro dosli braco sa KIM.