KO NEĆE U EVROLIGU? Šok vest za večite iz Španije - PREOKRET!

Autor:

Sport

25.05.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvalo se pred raspodelu evroligaških karata.

KO NEĆE U EVROLIGU? Šok vest za večite iz Španije - PREOKRET!

Foto: Starsport

Detalj iz Štark arene sa večitog derbija

Gran Kanarija je uspela u nameri da pronađe generalnog sponzora, čime je ispunila preduslov za nastup u Evroligi. Osvajač Evrokupa je potpisao najveći sponzorski ugovor u klupskoj istoriji, i to sa kompanijom "Drimlend".

 

 

Stoga, rastu šanse da klub sa Kanarskih ostrva zaigra u eliti sledeće sezone, što značajno komplikuje situaciju za večite rivale.

Veoma smo zadovoljni konačnim dogovorom. Ovo još ne znači da ćemo igrati u Evroligi naredne sezone, ali smo napravili veliki korak ka tome - reči su predsednika Gran Kanarije Sitafe Savana.

Evropski mediji su u sredu preneli izjavu Maršala Glikmana, koji je najavio identičan spisak učesnika kao ove takmičarske godine, ali je sada na pomolu preokret.

Spekulisalo se da će umesto Gran Kanarije evroligašku vizu "overiti" Valensija ili Turk Telekom, a sada se otvara pitanje da li će biti mesta za oba srpska predstavnika - Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

Podsećanja radi, crno-beli su se domogli top 8 faze u svojoj sezoni povratka u elitu, dok su crveno-beli regularan deo sezone okončali sa skorom od 17-17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading