SASLUŠANE MAJKA I ĆERKA KOJE SU U SMEDEREVU ZADAVILE ROĐAKA NA TAVANU! Evo kako su se branile od MONSTRUOZNOG čina

Autor:

Hronika

25.05.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se svim osumnjičenima odredi pritvor.

SASLUŠANE MAJKA I ĆERKA KOJE SU U SMEDEREVU ZADAVILE ROĐAKA NA TAVANU! Evo kako su se branile od MONSTRUOZNOG čina

Foto: pixabay.com

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas su saslušane M.I., A.I. i B.I. iz Smedereva, koje su pre dva dana uhapšene i zadržane zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo Ubistvo u saizvršilaštvu.

Sve osumnjičene su se branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se svim osumnjičenima odredi pritvor, odnosno zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi,kao i  obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičenima M.I., A.I. i B.I. se stavlja na teret da su u porodičnoj kući u tavanskom prostoru, dana 23.5.2023. godine, prilikom svađe i međusobne tuče sa oštećenim, sada pok. V.I, istom zadale više udaraca po glavi i telu, gušeći ga u predelu vrata, usled čega je on zbog zatvaranja disajnih puteva preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading