ŠTA ĆE BITI SA PARTIZANOM I ZVEZDOM? Bodiroga OTKRIO planove Evrolige za sledeće sezonu!

Autor:

Sport

21.05.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato kada će elitno takmičenje doneti konačnu odluku.

ŠTA ĆE BITI SA PARTIZANOM I ZVEZDOM? Bodiroga OTKRIO planove Evrolige za sledeće sezonu!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

U razgovoru za "Sportklub" predsednik Evrolige, Dejan Bodiroga, otkrio je kada bi sudbina Partizana i Crvene zvezde Meridianbet na kontinentalnoj pozornici mogla da bude poznata.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

- Imali su izuzetno uspešne sezone, oba kluba. Partizan bio bliuzu Fajnal fora, Zvezda blizu plej-ofa. To je veliki plus za Evroligu, da se iz Beograda i Srbije šalje takva slika. Svake nedelje između 25.000 i 30.000 ljudi koji gledaju Evroligu. Postoje dobre šanse za budućnost i bila bi velika stvar da uvek imamo dva kluba iz Beograda, ali videćemo do kraja juna - istakao je Bodiroga.

Govorio je i o celokupnoj sezoni, kao i organizaciji završnog turnira u Žalgirio Areni. Kaunas je prvi put dobio privilegiju da bude domaćin Fajnal fora.

- Dolazimo iz jedne veoma uspešne sezone. Ligaški deo je bio fantastičan, zanimljiv, kao i plej-of. Kuliminacije je Fajnal for. Orgnaizacija je odlična, prodali smo karte u pet sati, Fan zona je izuzetno uspešna i moram da se zahvalim domaćinima. Prvi put organizuju Fajnal for, ali su mnogo profesionalni i odradili su veliki posao - dodao je Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading