KLJUČNA INFORMACIJA ZA VEČITE! Glikman stavio tačku - otkriveno ko NEĆE IGRATI Evroligu sledeće sezone!

Autor:

Sport

24.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vest za srpske velikane - elitno takmičenje u istom ruhu i naredne takmičarske godine.

KLJUČNA INFORMACIJA ZA VEČITE! Glikman stavio tačku - otkriveno ko NEĆE IGRATI Evroligu sledeće sezone!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Navijači Crvene zvezde Meridianbet i Partizana sa nestrpljenjem čekaju potvrdu da će Beograd imati dva predstavnika u Evroligi i sledeće sezone, što će se i desiti.

Mediji širom Evrope prenose najavu direktora elitnog takmičenja Maršala Glikmana da će spisak učesnika za narednu takmičarsku godinu biti isti kao za ovu!

Jedina dilema tiče se Gran Kanarije, pošto je takođe potvrđeno da Španci nemaju nameru da se takmiče u Evroligi. Umesto njih ući će Valensija ili Turk Telekom, još uvek se vaga...

Republika

Foto: Starsport

Večiti ostaju deo Evrolige

Svakako ovo su sjajne vesti za večite rivale koji su imali više nego solidnu sezonu u eliti. Crno-beli su bili na pragu F4, ali su na kraju poklekli protiv Real Madrida sa 3:2 u četvrtfinalnoj seriji, dok su crveno-beli regularan deo sezone okončali sa skorom od 17-17.

Takođe, činjenica da će najverovatnije overiti evroligašku vizu značajno utiče na smanjenje tenzija pred završnicu AdmiralBet ABA lige, jer će ovoga puta ulog biti manji - "samo" osvajanje "prstena" na Jadranu.

Podsećanja radi, "kraljevski klub" je slavio u Kaunasu stigavši do 11. titule prvaka Evrope, pobedama nad Barselonom i Olimpijakosom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ABA je nasa

24.05.2023 21:09

HVALA BODIROGI INACE SAMO BI PARTIZAN IGRAO !