NE MOGU DA SLAVE BEZ PARTIZANA: Real dočekan u Madridu, Ljulj ponovo pričao o crno-belima!

Autor:

Sport

23.05.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten španskog kluba nije propustio priliku da spomene "parni valjak".

NE MOGU DA SLAVE BEZ PARTIZANA: Real dočekan u Madridu, Ljulj ponovo pričao o crno-belima!

Foto: Starsport

Plejmejker Real Madrida Serhio Ljulj

Košarkaši Reala, osvajači Evrolige, dočekani su u Madridu, posle velikog uspeha i osvajanja 11. titule šampiona Starog kontinenta.

 

 

Real Madrid je ove sezone uspeo nemoguće, pošto se vratio u seriji Top 8 faze protiv Partizana od 0-2 i preokrenuo, čime su postali jedini tim koji je to uspeo.

Gubili su devet razlike od Barselone u polufinalu fajnal fora u Kaunasu – pobedili su. Gubili 12 razlike od Olimpijakosa u finalu  – pobedili su. Titulu je doneo Serhio Ljulj dugom dvojkom preko Mustafe Fala na nekoliko sekundi do kraja, što su mu bili i jedini poeni u finalu. 

Kapiten Real Madrida se prvi obratio na dočeku. 

 - Bila je to veoma teška godina. Niko se nije vratio sa 0-2 u plej-ofu i nije moglo biti drugačije nego da to uradi Real Madrid, što se nastavilo i na fajnal-foru. Svi su bili neverovatni. To je tim koji se nikada nije predavao i nikada nije odustajao - rekao je Ljulj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading