VIŠE NEMA DILEME: Makabijevi milioni NEDOVOLJNI, Zek Ledej OSTAJE u Partizanu!

Autor:

Sport

02.07.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac i naredne dve sezone u crno-belom dresu.

VIŠE NEMA DILEME: Makabijevi milioni NEDOVOLJNI, Zek Ledej OSTAJE u Partizanu!

Foto: Starsport

Zek Ledej

Zek Ledej, krilni centar Partizana, produžio je ugovor sa aktuelnim šampionom AdmiralBet ABA lige, pa će i naredne dve sezone nositi dres ovog kluba.

Američki košarkaš je dugo bio povezivan sa Makabijem iz Tel Aviva, činilo se da je samo pitanje trenutka kada će doći do potpisa za izraleski tim, pošto je na stolu imao milionsku ponudu, ali su se stvari okrenule, pa je Ledej odlučio da ipak ostane u Beogradu.

Kao ključna stavka se navodi to da je Panter produžio ugovor, pa je Ledej u tom potezu prepoznao najviše ambicije kluba za narednu sezonu.

Ledej je prethodne sezone imao u proseku 10,7 poena, 4,6 skoka po utakmici, uz proseke šuta od 54 odsto za dva poena, odnosno 38 odsto za tri.

Foto: Starsport

Zek Ledej u dresu Partizana

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa Real Madridom je imao u proseku 15,4 poena i 4,8 skoka u proseku, dok je u finalu ABA lige protiv Crvene zvezde imao 13,8 poena, uz 4,8 skoka po meču.

Jasno je da je Partizan trenutno aktivan na tržištu, ali je takođe kristalno jasno da je ostanak nekoga ko je već dve godine jedan od glavnih igrača zapravo najveće moguće pojačanje.

Podsetimo, za razliku od Pantera i Ledeja, Partizan su do sada napustili Matijas Lesor, koji je otišao u Panatinaikos, istim putem će verovatno i Janis Papapetru, a otišao je i Dante Egzum, koji će igrati za Dalas Maverikse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading