LEDEJ DOBIO NEOČEKIVANI POKLON! Luka Mitrović ČASTIO velikog rivala, svi ostali u ŠOKU posle reakcije košarkaša Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista neobična scena u finišu četvrte utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige.

LEDEJ DOBIO NEOČEKIVANI POKLON! Luka Mitrović ČASTIO velikog rivala, svi ostali u ŠOKU posle reakcije košarkaša Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Alen Smailagić

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet uspeli su da upišu i drugu pobedu protiv Partizana pred svojim navijačima, te su obezbedili majstoricu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige.

Četa Duška Ivanovića slavila je rezultatom 68:56 i pobednik regionalnog takmičenja biće poznat u četvrtak kada je od 20 časova na programu peta i odlučujuća utakmica serije.

Crveno-beli su odigrali fenomenalnu utakmicu i u svim segmentima igre nadvisili su večitog rivala, a ni ovaj susret nije mogao da prođe bez konstantnih tenzija na terenu, ali i tribinama. 

Ipak, jedan detalj iz finiša pomerio je sve granice i ova neobična scena šokirala je, ali i nasmejala prisutne. Naime, u poslednjim trenucima meča, kada su se igrači već pozdravljali, Zek Ledej krenuo je da trči ka košu Crvene zvezde Meridianbet sa željom da dobije asistenciju i postigne još neki poen koji ništa ne bi promenio.

Lopta je bila u rukama Luke Mitrovića i on je video velikog rivala kako trči ka košu, te ga je častio asistencijom, a Ledej je zakucao i ostavio sve u šoku.

Na kraju je čak dobio i aplauz od Mitrovića, a ova neobična scena iz Pionira, koju možete da vidite na 07:08 na snimku iznad, pošteno je nasmejala sve prisutne.

Podsetimo, prve dve utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige u svoju korist rešio je Partizan (88:80 i 87:78) dok je u naredna dva meča slavila Crvena zvezda Meridianbet (91:78 i 68:56). Peta utakmica na programu je u četvrtak od 20 časova u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading