HAOS PRED FINALE ADMIRALBET ABA LIGE! Ko će SUDITI derbi? Srbi BEŽE od pištaljke, delijama "PRETI" omraženi arbitar!

Autor:

Sport

08.06.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici regionalnog takmičenja nalaze se u "nebranom grožđu".

HAOS PRED FINALE ADMIRALBET ABA LIGE! Ko će SUDITI derbi? Srbi BEŽE od pištaljke, delijama "PRETI" omraženi arbitar!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale AdmiralBet ABA lige, ali je i dalje nepoznato kada će izaći na teren.

Početak serije zakazan je za 12. jun, ali je veliko pitanje da li će tada startovati borba za trofej jer crveno-beli ne žele da igraju završnicu regionalnog takmičenja u trenutku kada će morati i u bitku za pehar u Košarkaškoj ligi Srbije.

Prava drama već je počela, a da igrači nisu istrčali na parket, te će čelnici regionalne lige imati pune ruke posla. Osim termina meča, u AdmiralBet ABA ligi problem će imati i sa izborom sudija.

Najbolje srpske sudije, Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Nikolić zahtevali su da ne budu delegirani za prvu utakmicu, a veruje se da će im čelnici takmičenja izaći u susret, te da će na parketu biti neko drugi.

U najužoj konkurenciji da dele pravdu na prvoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige naći će se Saša Pukl, Damir Javor i Matej Boltauzer.

Republika

Foto: Starsport

Damir Javor i Duško Ivanović

 

Ovo neće obradovati delije koji su na "ratnoj nozi" sa pomenutim arbitrima, a posebno će ih zaboleti ako na terenu bude Damir Javor koji je imao istoriju sukoba sa Crvenom zvezdom i njenim navijačima, ali i čelnicima.

Postoji opcija da delegirani budu i arbitri iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, ali je daleko realnije da pištaljku u ruke dobiju pomenuti Slovenci.

Podsećamo, prema prvobitnom rasporedu, finale Superlige trebalo bi da startuje 10. juna, dok je početni termin za mečeve završnice AdmiralBet ABA lige 12. jun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading