KADA ĆE SE IGRATI FINALE ADMIRALBET ABA LIGE? Direktor takmičenja nam dao odgovor na goruće pitanje!

Autor:

Sport

07.06.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milija Vojinović pričao za naš portal.

KADA ĆE SE IGRATI FINALE ADMIRALBET ABA LIGE? Direktor takmičenja nam dao odgovor na goruće pitanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet izborili su plasman u finale AdmiralBet ABA lige, ali za sada nije jasno kada će mečevi te serije biti na programu.

Podsetimo, Superliga Srbije i regionalno takmičenje su objavili termine finala koji se poklapaju, pa sada nije jasno kako će proteći završnica košartkaške sezone u Srbiji.

O tome je za portal Republika.rs pričao direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović.

Kao što sam mnogo puta već tokom proteklih dana rekao, u svim izazovnim situacijama tokom sezone, stava sam da samo otvorenom i iskrenom komunikacijom, možemo da dođemo najboljeg mogućeg rešenja. U tom svetlu, izuzetno mi je drago što je sada i KLS promenio svoju poziciju i stvari postavlja na taj način. Poziv koji je stigao predstavlja korak u dobrom smeru, a sigurno da ne bismo ni bili u ovoj situaciji da smo od početka razgovarali i da nije bilo jednostranih i isključivih odluka. Ipak, to je sada najmanje bitno - rekao je nekadašnji sudija za naš portal.

Republika

Foto: KSS

Milija Vojinović

Nastavio je u istom ritmu.

- Važno je da sada i sa druge strane postoji želja da kroz razgovor pronađemo najbolje rešenje u interesu svih strana. Sada znamo i drugog učesnika finalne serije, samim tim, jasnu sliku i kanale komunikacije. Odnosno, kao što i nalaže praksa u mom radu, pre eventualne promene termina, obaviću razgovore sa predstavnicima oba učesnika finala i videti njihov stav - dodao je Vojinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading