MIJAILOVIĆ PORUČIO: "Spremamo se za finale, nikada nismo INICIRALI incidente!"

Autor: Marija Nestorović

Sport

07.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna poruka prvog čoveka "parnog valjka".

MIJAILOVIĆ PORUČIO: "Spremamo se za finale, nikada nismo INICIRALI incidente!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale AdmiralBet ABA lige, pošto su u majstorici polufinala savladali Cedevita Olimpiju sa 90:71.

U borbi za trofej regionalnog šampiona klub iz Humske boriće se protiv večitog rivala, Crvene zvezde Meridianbet.

Dan nakon duela sa ekipom iz Ljubljane, kontaktirali smo Ostoju Mijailovića, predsednika Partizana, koji je u razgovoru za portal "Republika" poručio da njegov tim želi titulu.

- Očekivanja su uvek ista, borimo se, normalno da želimo titulu. Mi smo već počeli da se spremamo za finale, želimo da u borbi za medalju prođe sve fer i korektno, bez ikakvih incidenata - istakao je Mijailović.

Dodao je zatim i da ne zna da li će se košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pojaviti na parketu u prvoj utakmici finala.

- Ne znam šta će Zvezda uraditi, da li ćemo igrati finale, ili ne, to ne mogu da komentarišem - poručio je Mijailović u razgovoru za naš portal.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Za kraj, što se tiče bezbednosti i mogućih incidenata, prvi čovek crno-belih ističe da Partizan nikada nije inicirao nikakve probleme.

- Mi nikada nismo inicirali ništa, sa naše strane je uvek sve bilo u redu, želimo da  sve prođe najbolje moguće - zaključuje Mijailović.

Podsetimo, finalna serija regionalnog takmičenja počinje 12. juna. Partizan će imati prednost domaćeg terena. Drugi duel zakazan je dva dana kasnije, a treći je na programu 17. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading