NOVI POTRES U FUDBALU: Dušan Tadić blizu Saudijske Arabije!

Autor:

Sport

07.06.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi kapiten reprezentacije Srbije istim putem kao i Kristijano Ronaldo i Karim Benzema.

NOVI POTRES U FUDBALU: Dušan Tadić blizu Saudijske Arabije!

Foto: Profimedia

Dušan Tadić, kapiten "orlova", od 2018. godine nosi sa uspehom dres Ajaksa, tima sa kojim je uspeo da osvoji tri titule prvaka Holandije, ali i da uđe u polufinale Lige šampiona.

Ipak, poslednja sezona nije bila tako uspešna, ni za Tadića, ali ni za Ajaks, pa postoji šansa da Dušan napustio Amsterdam i preseli se u Saudijsku Arabiju.

Kako "Telegraf" saznaje, Dušan Tadić na stolu ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije i ozbiljno je razmatra. Jasno je da bi momak iz Bačke Topole više voleo da ostane u glavnom gradu Holandije, zbog porodice i dece, ali je takođe jasno da je ponuda iz Arabije sigurno vrlo primamljiva.

Ove godine su klubove iz Saudijske Arabije pojačali Kristijano Ronaldo, nedavno je istim putem krenuo i Karim Benzema, a već neko vreme se šuška i o odlasku Lionela Mesija u ovu zemlju. Sada je red došao na Tadića, a videćemo i da li će "desetka" naše reprezentacije odlučiti da postane nova zveda u ovom zemjli.

Foto: Starsport

Dušan Tadić u dresu reprezentacije Srbije

Nije poznato ime kluba koji želi Tadića, ali verovatnije je da su u pitanju upravo tri najveća kluba, pa bi ukoliko Tadić prihvato ponudu, mogao da postane saigrač Ronalda, Mesija ili Benzeme.

Dušan Tadić je u svojoj karijeri nosio dres Vojvodine, Groningena, Tventea, Sautemptona i Ajaksa, za koji je postigao 105 golova, na 241 odigranom meču.

Što se repprezentacije tiče, upisao je 21 gol, na 96 utakmica u nacionalnom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading