BENZEMA SE OPROSTIO OD REALA: Reči francuskog napadača ODZVANJAJU Madridom! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralni fudbaler se seli u Saudijsku Arabiju.

BENZEMA SE OPROSTIO OD REALA: Reči francuskog napadača ODZVANJAJU Madridom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema je pre dva dana saopštio da neće produžiti ugovor sa Real Madridom, pošto planira da nastavi karijeru u drugom klubu. Španski mediji su objavili da će francuski napadač karijeru nastaviti u saudijskom Al Itihadu i za trogodišnju vernost zaraditi astronomskih 600 miliona evra.

- Teško je bilo šta reći, ali hvala Realu i mojim saigračima mnogo. Imao sam tu sreću da ostvarim svoj san o kojem sam maštao još kao klinac. Hvala ti, predsedniče, imao sam samo 21 godinu kada sam došao. Kada sam te prvi put video, rekao sam sebi: "Doveo si Zidana i Ronalda, a sada si doveo i mene" - rekao je Benzema Florentinu Perezu na konferenciji za medije u Madridu na kojoj se zvanično oprostio od Reala.

 

 

Madridski klub će prema njegovim rečima uvek biti u njegovom srcu.

- To je najbolji klub na svetu i u istoriji. Ovo je tužan dan za mene jer ga napuštam i to me boli. Želeo sam da završim karijeru ovde, ali otvorile su se neke nove prilike za mene - naglasio je Benzema.

Osvajač Zlatne lopte je prethodnih 14 godina bio član Reala, a sa madridskim klubom osvojio je 25 trofeja. Francuz je poslednji meč za klub iz španske prestonice odigrao u nedelju protiv Atletik Bilbaa (1:1), a upravo je Benzema sa penala bio strelac jedinog gola za madridski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading