SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Ukrajinka ODBILA da se rukuje sa Beloruskinjom! Njeno objašnjenje je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arina Sabalenka se plasirala u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Ukrajinka ODBILA da se rukuje sa Beloruskinjom! Njeno objašnjenje je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Beloruska teniserka je za sat i 38 minuta u dva seta, identičnim rezultatom (6:4, 6:4) pobedila 192. igračicu WTA liste Elinu Svitolinu iz Ukrajine.

Samo jedan brejk načinila je Sabalenka u prvom setu, pri nerešenom skoru 4:4, da bi potom u drugom periodu dva puta oduzimala servis rivalki.

Posle meča, ipak, mnogo više pažnje izazvao je skandal u režiji Eline, koja je odbila da se rukuje sa Arinom, zbog dobro poznate ratne situacije koja vlada u njenoj zemlji.

Usledili su zvižduci sa tribina stadiona u Parizu za ukrajinsku teniserku, koja je odbila da se rukuje sa Sabalenkom, iako ju je Beloruskinja čekala pored mreže da se pozdrave.

- Ne znam šta je čekala na mreži. Moji stavovi su bili dovoljno jasni - rekla je Svitolina na konferenciji za medije.

Za plasman u finale, Arina Sabalenka će igrati protiv Karoline Muhove iz Češke.

Čehinja je takođe sa 2:0 (7:5, 6:2) eliminisala Ruskinju Anastasiju Pavljučenkovu, koja je pre dve godine igrala finale u Bulonjskoj šumi i izgubila od još jedne češke teniserke, Barbore Krejčikove sa 1:2.

U drugom polufinalu snage će odmeriti pobednice mečeva Iga Švjontek (Poljska) - Kori Gof (SAD), odnosno, Ons Žaber (Tunis) - Beatris Hadad Maja (Brazil).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading