BUGARI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Krstajić pred Srbiju dobio lepe vesti - Brazilac oblači dres reprezentacije!

Autor:

Sport

06.06.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista pojačava konkurenciju.

BUGARI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Krstajić pred Srbiju dobio lepe vesti - Brazilac oblači dres reprezentacije!

Foto: Tanjug/AP

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić

Bugarska reprezentacija je u velikoj krizi. Loši rezultati, manjak kvalitetnih i talentovanih fudbalera kumovali su strmoglavom padu nekada prilično respektabilnog nacionalnog tima. Selekcija koju predvodi Mladen Krstajić zbog toga se odličila za pojačanje iz Brazila - Žefersona Telesa (29).

U pitanju je zadnji vezni sofijskog CSKA, kluba čiji je trener Saša Ilić, doduše, on neće biti na raspolaganju selektoru Krstajiću za meč protiv Srbije (20. jun) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, već za septembarski ciklus. 

S obzirom da je Krstajić pre tog administativnog čina saopštio na koga računa za duel sa "orlovima", moraće Žeferson još malo da se strpi, a da za tri meseca debituje, bilo u prijateljskom susretu sa Uzbekistanom ili kvalifikacionom sa Crnom Gorom.

Žeferson je još 2018. iz brazilskog Internacionala stigao u Sofiju i dosad odigrao 159 utakmica. Na narednom, protiv Levskog, postaće stranac sa najvećim brojem mečeva za klub iz Sofije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading