CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU! Napustio je Juventus!

Autor:

Sport

06.06.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrdio je na društvenim mrežama da nije više fudbaler Juventusa.

CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU! Napustio je Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Di Marija (35) je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa torinskim velikanom, u koji je stigao lane iz Pari Sen Žermena, a putem Instagrama se obratio navijačima "stare dame".

- Došao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda. Odlazim iz Juventusa siguran u saznanju da sam dao sve od sebe da klub nastavi da osvaja titule, ali to nije bilo moguće. Odlazim sa gorkim ukusom što nisam uspeo, ali sa radošću što sam sa sobom poveo mnogo prijatelja u ovu divnu svlačionicu u kojoj sam bio deo. Hvala svim mojim saigračima na naklonosti koju su mi ukazivali od prvog dana, uvek sam se osećao kao kod kuće. Pozdravljam sve Juventine i zahvaljujem se na njihovoj svakodnevnoj naklonosti - napisao je između ostalog Argentinac.

 

 

Bivši igrač Mančester junajteda i pariških "svetaca" je odigrao 40 utakmica za klub iz Torina u svim takmičenjima (Serija A, Liga šampiona, Liga Evrope, Kup Italije), postigao osam golova i upisao sedam asistencija.

Krilni napadač je u decembru postao svetski šampion sa "gaučosima" na Mundijalu u Kataru, a svetski mediji ističu da iskusni fudbaler ponude za nastavak karijere ima iz domovine, Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država.

Ostaje da se vidi za koju će se Anhel di Marija na kraju odlučiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading