Uživo prenos finala Kupa Vojvodine, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

06.06.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSK (Temerin) – Dinamo (Pančevo) (sreda, 7. jun, 17:30).

 

Posle dve godine, ponovo će Bačka Palanka i stadion „Slavko Maletin Vava“ dočekati finaliste fudbalskog Kupa Srbije na teritoriji Vojvodine, a za pehar će se boriti TSK iz Temerina i Dinamo iz Pančeva.

 

Temerinci su članovi Prve Novosadske lige i minulog vikenda su pobedili najvećeg rivala Fruškogorski partizan iz Bukovca i preoteli mu prvo mesto na tabeli. Za potvrdu ulaska u viši rang, TSK će u poslednjem kolu morati da pobedi ŽSK u Žablju, trenutno 12. timu na tabeli.

Jasno je da su Temerinci u dobroj formi, ali u Bačkoj Palanki će Pančevci biti sa ulogom favorita. Dinamo 1945 je član Srpske lige – grupa Vojvodina i bez obzira što se nalazi na 12. mestu, ipak je dva ranga iznad Temerinaca.

U polufinalu Kupa Srbije na teritoriji Vojvodine, Dinamo 1945 je bio bolji od Bačke 1901 iz Subotice rezultatom 6:0, a TSK je bio bolji od Donjeg Srema iz Pećinaca sa 4:1.

U sredu, 7. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtipa pratite finale Kupa Vojvodine, između TSK iz Temerina i Dinama iz Pančeva.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading