NEBOJŠA ČOVIĆ STAVIO TAČKU! Poznato da li će Zvezda Meridianbet IGRATI finale regionalne lige!

Autor:

Sport

04.06.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crveno-belih se oglasio i otkrio planove kluba sa Malog Kalemegdana.

NEBOJŠA ČOVIĆ STAVIO TAČKU! Poznato da li će Zvezda Meridianbet IGRATI finale regionalne lige!

Foto: Starsport

Burni dani u regionu su pred nama, bar kada je košarka u pitanju.

Odluka čelnih ljudi Admiralbet ABA lige da će finalna serija tog takmičenja biti na programu od 12. do 22. juna izazvala je puno pažnje i žestoke reakcije javnosti.

Crvena zvezda Meridianbet oglasila se saopštenjem u kom je istakla da nema nameru da igra finalnu seriju regionalne lige jer se ona poklapa sa završnicom KLS-a, te da mora da se nađe alternativno rešenje.

Sada je prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, u jutarnjem programu TV Prva otkrio da će Zvezda Meridianbet igrati, ali u već određenim terminima.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

 

Zvezda Meridianbet će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, a posle toga će igrati AdmiralBet ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da Zvezda Meridianbet ne igra 30 dana, pa onda da igra, o tome ćemo pričati u narednim danima. To je da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo. A to ne može da prođe čak ni, eto, na državnom projektu. A vi razmislite ko je državni projekat - istakao je Nebojša Čović u jutarnjem programu TV Prva.

Posle ovih reči predsednika Crvene zvezde Meridianbet izvesno je da nam predstoje veoma zanimljivi i burni dani.

Podsetimo, crveno-beli već su se plasirali u finale AdmiralBet ABA lige pošto su u dva meča savladali Budućnost, a protivnika će saznati posle majstorice između Partizana i Cedevita Olimpije koja je na programu u utorak 6. juna od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading