VIŠE NEMA DILEME: Poznato gde će se igrati finale AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

07.06.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače "parnog valjka".

VIŠE NEMA DILEME: Poznato gde će se igrati finale AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Beogradska Arena pred meč Partizana i Reala

Košarkaši Partizana su uspeli da obezbede plasman u finale AdmiralBet ABA lige, pošto su u majstorici polufinalne serije savladali Cedevita Olimpiju sa 90:71.

Sada crno-bele očekuje finale takmičenja na Jadranu protiv Crvene zvezde Meridianbet, a pred početak ove serije je navijače crno-belih sačekala sjajna vest.

Naime, Goran Grbović, direktor Arene, istakao je da će sve mečeve pred svojim navijačima Partizan igrati upravo u ovoj dvorani.

Sve je spremno, odmah posle utakmice će se skidati parket i postavljati bina za koncert, nikavih problema neće biti i sve će biti spremno na vreme. Čak i da se peta utakmica igra 23. opet bismo sve spremili na vreme - rekao je Goran Grbović za Mozzart Sport.

Foto: Starsport

Goran Grbović

Podsetimo, finalna serija regionalnog takmičenja počinje 12. juna. Partizan će imati prednost domaćeg terena. Drugi duel zakazan je dva dana kasnije, a treći je na programu 17. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading