ZVANIČNO! Partizan doveo novo POJAČANJE: Grobari u TRANSU, crno-beli počinju da LIČE NA TIM!

Autor:

Sport

03.07.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Serkl Briža Frenk Kanute novi je član ekipe iz Humske, potvrdio je klub.

ZVANIČNO! Partizan doveo novo POJAČANJE: Grobari u TRANSU, crno-beli počinju da LIČE NA TIM!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Dileme više nema - Partizan je doveo još jedno pojačanje.

U Humsku je stigao Frenk Kanute, nekadašnji fudbaler Serkl Briža koji je prethodne sezone bio na pozajmici u Sošou i igrač koji se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veznog.

Crno-beli dres oblači kao zamena za Hamidu Traorea i Ljubomira Fejsu sa kojima je klub okončao saradnju, a u Beogradu će se, ako sve bude po planu, zadržati tri godine jer je potpisao ugovor do 2026.

 

 

Kanute je za nacionalni tim Senegala odigrao dve utakmice, oba tokom kvalifikacija za Kup afričkih nacija i biće četvrto pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, a nosiće dres sa brojem osam.

 

 

Do sada su u Humsku stigli Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić i Aleksandar Jovanović, te je Partizan konačno počeo da izgleda kao tim. Podsetimo, iz ekipe su otišli Slobodan Urošević, Rikardo Gomeš i Igor Vujačić, Hamidu Traore, Andres Kolorado i Ljubomir Fejsa.

Što se samog Kanutea tiče, radi se o fudbaleru koji je izuzetno fizički snažan i brz, agresivnom u polju, vrlo dobro tehnički potkovanom. Visok je 186 centimetara i bolje se služi desnom nogom.

Kanute je prošao mlađe selekcije Juventusa, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao u Peskari 2017. godine, gde  je odigrao 17 mečeva, a zatim otišao na pozajmice u Askoli i Kozencu, nakon čega njegov ugovor otkupljuje Serkl Briž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Glas Navijaca

03.07.2023 17:20

Jedna lasta ne CINI PROLJECE. Jedan ko nijedan. Ovo je slabo. ,,Uprava" UNISTILA PARTIZAN .

Nenad

03.07.2023 23:45

Što bi grobari bili u transu, što je došao Kante, koji se nešto nije dokazao nigde, drugo prodali smo najbolje igrače, Rikarda, Vujačića, Urošević, a sada se sprema prodaja i Dijabatea, šta tu ima dobro, lopovi ne mogu da dovedu bi jednog vrhunskog centafora, ofanzivnog veznog igrača, nema ni adekvatne zamene za krila, Jović više ne želi da igra, tako da je ostala deca, koja će se boriti za sredinu tabele. Ko bi ovima lopovima dao novac za pojačanja, a i gazda im je naredio da ostanu tu da bi uništavali FK Partizan, to govno cigansko mrzi FK Partizan, pa je ovu bagru postavio kao svoje vojnike da ga poslušno slušaju, da preko njih FK Partizan ne bude šampion, čak je ove godine Orbanu namestio da njegov klub TSC igra ligu šampiona, eto dokle ide šizofrenija bolesnika.