PARTIZAN OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA! Prodat Rikardo Gomeš!

Autor:

Sport

23.06.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se nepovoljne vesti za crno-bele.

PARTIZAN OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA! Prodat Rikardo Gomeš!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Najbolji igrač FK Partizan Rikardo Gomeš napustiće klub i karijeru nastavitu u Kataru.

Transfer je u načelu dogovoren u petak, a crno-belima će na ime obeštećenja leći 1.500.000 evra, potvrđeno je za Republiku.

Na insistiranje kluba sa Dalekog istoka, do subote će ime ostati tajna, ali su do konačnog zaključenja posla ostali samo mali tehnički detalji.

Rikardu je podneblje već poznato, nastupao je za Itihad iz Kalife kao i Al Šaržu iz Dubaia, tako da će se lako uklopiti u novu sredinu.

Sam igrač je na početku priprema vrlo zagonetno pričao o svom ostanku u Partizanu, tako da ovaj transfer i ne iznenađuje previše.

Napadač sa Zelenortskih ostrva je imao najveću platu u Partizanu, tako da je finansijski ovo dobar potez za klub, ali će morati da se pomuče da nađu špica istih kvaliteta.

Gomeš je dve godine zaredom najbolji strelac Partizana, kao i Superlige Srbije. 

Prošle sezone je na 48 utakmica u svim takmičenjima postigao 28 golova uz 7 asistencija, a odličan je bio u Ligi konferencija gde je pogodio metu četiri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading