GROBARI ZABRINUTI! Misteriozna poruka jednog od najboljih - da li je NAJAVIO ODLAZAK iz Humske? U fudbalu je SVE MOGUĆE!

Autor:

Sport

22.06.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov odlazak bio bi veliki problem.

GROBARI ZABRINUTI! Misteriozna poruka jednog od najboljih - da li je NAJAVIO ODLAZAK iz Humske? U fudbalu je SVE MOGUĆE!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš, Danilo Pantić i Bibars Natho

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za narednu sezonu.

Situacija u Humskoj nije idealna, čelnici kluba imaju problema sa mladim igračima, pa je o slučajevima Nemanje Jovića i Matije Popovića govorio i generalni direktor Miloš Vazura.

Razloga za brigu ima, a navijači Partizana neće biti oduševljeni ni rečima Rikarda Gomeša koji je poslao misterioznu poruku vezanu za budućnost u klubu.

Još uvek imam ugovor na jednu godinu, ali znate u fudbalu je sve moguće. Fokusiran sam, započeću pripreme danas sa timom, biću sa timom - rekao je Rikardo i zabrinuo grobare.

Govorio je najbolji strelac crno-belih i o situaciji iz prošle sezone.

Nemam odgovor na ono što se dogodilo prošle sezone, iskreno. Mislim da smo se u jednom momentu sezone opustili. Mislim da je to po nas čak i dobro jer nam to pokazuje da se ovaj tim u bilo kom takmičenju ne sme opustiti. Niti u jednom trenu se ne smete opustiti, jer mnogo timova upravo to čeka. To se događa kada se sa zimske pauze vratite pomalo opušteni. Svako od nas je dosta naučio iz toga, kako se opet ne bi ponovilo - istakao je, pa dodao:

- Očekujem da budemo bolji. Da svako od nas pogleda sebe i šta može da promeni. Šta može da da bolje i šta mora da uradi bolje. Ovo je prvi korak, moramo da se fokusiramo na pripreme, odradimo dobre stvari kako bismo bili spremni kada mečevi počnu.

Da li će Rikardo Gomeš ostati u Partizanu i naredne sezone videćemo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Đoka

22.06.2023 17:54

Pa on ne želi da ide, već ga uprava tera da ide da bi zaradila neki milion, jer je prazna kasa, kako nekoga da dovedu bez novca, onda prodaju najbolje igrače, da bi kupovali solidne igrače, umesto da se uzmu kvalitetna pojačanja, a mlade talentovane igrače, ustupiti nekom klubu koji će da im da šansu da pokažu svoj talenat, pa da ih posle vrate, kada pokažu kvalitet. A ne da ih prodaju u bezcenje ili da ih piste da odu za džabe. To je ne znanje ljudi koji vode klub, jer nikada nisu se bavili profesionalnim sportom pa ne znaju kako da mladim igračima da se usmere u drugi klub, da bi sazreli i pružila im se prava šansa, a zatim ih vratiti da budu nosioci igre.