DULJAJ OKUPIO CRNO-BELE! Marković NEMA DILEMU: Ambicije su NAJVIŠE, nadam se da ćemo se BORITI ZA TITULU! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac kluba iz Humske izneo je svoja očekivanja, a medijima su se obratili i Rikardo Gomeš, Bibars Natho i Danilo Pantić.

DULJAJ OKUPIO CRNO-BELE! Marković NEMA DILEMU: Ambicije su NAJVIŠE, nadam se da ćemo se BORITI ZA TITULU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana okupili su se u SC Teleoptik kako bi počeli pripreme za predstojeću sezonu.

Crno-beli ispred sebe imaju težak zadatak - prekinuti dominaciju Crvene zvezde koja je osvojila šest titula i tri duple krune uzastopno!

Znaju fudbaleri šta ih čeka, pa je svoje utiske uoči starta priprema izneo Svetozar Marković.

- Prošla sezona nije bila onakva kao što smo očekivali i nismo ostvarili cilj koji smo imali. Sada je pred nama nova sezona, imamo mesec dana za pripreme i nadamo se da će sve proći u najboljem redu - rekao je Marković, pa se dotakao i ambicija:

- Ambicije su kao i svake godine one najviše. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za evropske kvalifikacije i početak prvenstva i nadamo se da će sve biti u redu.

Dobio je Marković pitanje i o prošloj sezoni i neshvaljivom i ogromnom padu u drugom delu.

- U prvom delu smo ostvarili neke dobre rezultate protiv nekih jakih evropskih klubova. Posle je usledio pad i ne znam šta se desilo, ali žao nam je što nismo ostvarili taj cilj i zadržali drugo mesto. To je sve iza nas, na nama je da damo sve od sebe da u sledećoj budemo mnogo bolji nego ranije.

Partizan je prošle sezone promenio tri trenera, a Marković ističe da nije bilo lako ni igračima, ali ni Stolici, Petriću i Duljaju.

- Kako nama nije lako, tako ni novom treneru nije lako da dođe i uvede nove zahteve. Kada nema prostora da se radi na njegovoj ideji kako da igramo. Sada imamo vremena da radimo i uhvatimo tu ideju - istakao je Marković, pa zaključio:

- Nadam se da ćemo se boriti za titulu jer ambicije u Partizanu moraju biti one najviše kada su u pitanju šampionat, ali i Evropa.

Pored Svetozara Markovića medijima su se obratili i Danilo Pantić, Bibars Natho i Rikardo Gomeš, a evo njihovih izjava:

Podsetimo, sezona za nama bila je jedna od najslabijih u istoriji Partizana. Klub je šampionat završio na četvrtom mestu, u Kupu je eliminisan od Radničkog iz Sremske Mitrovice, dok je u Evropi ispao na startu nokaut faze Lige konferencija od Šerifa iz Tiraspolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dane

23.06.2023 10:34

A gde je Duljaj?!

KILAVOST I AMATERIZAM

30.06.2023 12:53

SA KOGA bre TITULA. Ako se aktiviraju VAZURA I VUCELIC. SRAM VAS BILO. NIKAD GORI SASTAV , ZA 7 MESTO.

IDIOTI Nas Vode BAGRA

30.06.2023 12:55

NEMA ODBRANE NEMA NAPAD ! MA NISTA NEMAMO.