NOVO RUHO U STARIM CIPELAMA: Partizan prolazi kroz VELIKE PROMENE, ali PRAVI PROBLEMI ostaju u Humskoj!

Autor:

Sport

22.06.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli počinju pripreme za novu sezonu, a navijači ne mogu da budu zadovoljni kako stvari funkcionišu.

NOVO RUHO U STARIM CIPELAMA: Partizan prolazi kroz VELIKE PROMENE, ali PRAVI PROBLEMI ostaju u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan je već godinama u senci večitog rivala Crvene zvezde.

Tim sa Marakane osvojio je treću vezanu duplu krunu, a titula već šest godina ide u ruke crveno-belima. Trofej u Humskoj je misaona imenica, te su navijači nezadovoljni situacijom u klubu koji vole.

Uoči početka priprema za novu sezonu Partizan prolazi kroz velike promene, ali deluje da pravi problemi i dalje ostaju. Krenimo redom...

Teren na stadionu Partizana dobiće novu travu i ona će biti urađena po novim i najmodernijim standardima. 

- Umesto trave, postavlja se busen trava uz hibridni dodatak "stičing. Radovi traju od 15. juna i do sada je skinuto oko 70% trave i nadamo se da će u narednih nekoliko dana biti završena ta faza - izjavio je direkotr za infrastukturne poslove FK Partizan Nebojša Avramović.

Teren će dobiti najnoviji sistem za navodnjavanje sa specijalnim podešavanjima PH vrednosti i sa potpunom automatizacijom koja će omogućiti da se hemijska sredstva razgradiva u vodi ubace u sistem, a radovi će biti okončani krajem jula.

Dakle, zasijaće Humska u novom ruhu, ali će cipele i dalje biti stare, te će veliki problemi ostati. Navijači su nezadovoljni radom čelnih ljudi kluba, pa će brojne promene u igračkom kadru (dolasci Nikole Antića i Frenka Kanutea, kao i odlasci Slobodana Uroševića, Ljubomira Fejse i mladog Vanje Vlahovića) pasti u drugi plan ako ove sezone crno-beli ne stignu do trofeja.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević napustio je Partizan

 

Imajući u vidu da se Crvena zvezda pojačava iz dana u dan - osvajanje titule ili Kupa za sve navijače Partizana deluje kao nemoguća misija. Pored problema na relaciji uprava - navijači, biće zanimljivo videti i kako će se Igor Duljaj snaći u novoj sezoni.

Nije se proslavio nekada legendarni fudbaler Partizana i Šahtjora kao šef stručnog štaba crno-belih i na 14 utakmica ostvario je učinak od šest pobeda, tri remija i pet poraza. I pored toga, dobio je poverenje čelnika kluba, a sada će imati i vremena da "skocka" tim za narednu sezonu i obavi kvalitetne pripreme. Mada, imaće veoma težak zadatak ispred sebe.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Kada se sve sabere i oduzme, u Humskoj se dešavaju promene i neke stvari krenule su na bolje. Ipak, deluje da da je ruho novo, ali cipele stare i veliko je pitanje koliko će takva situacija doneti rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading