GROBARI STOPIRALI TRANSFER! Ognjen Vranješ NE DOLAZI u Partizan!

Autor:

Sport

05.06.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava crno-belih odlučila je da posluša navijače.

GROBARI STOPIRALI TRANSFER! Ognjen Vranješ NE DOLAZI u Partizan!

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ ipak neće završiti u Partizanu.

Prema saznanjima Telegrafa, navijači kluba iz Humske stopirali su ovaj transfer i uprava je rešila da se povuče iz pregovora kako bi smanjila tenzije.

Vranješ je navodno trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedeljka, promocija je bila planirana za sredinu nedelje, jer je u načelu sve bilo dogovoreno i u tome je učestvovao jedan član sportskog sektora, ali je sada sve propalo.

Nisu želeli čelnici crno-belih da "dolivaju ulje na vatru" posle jasne poruke koju su grobari poslali, shvatili su da je Vranješ nepoželjan kod publike i sada će morati da potraže novog defanzivca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

 

Podsetimo, Ognjen Vranješ je svojovremeno vređao Partizan kada je tadašnji sportski direktor Albert Nađ rekao da nije na listi pojačanja crno-belih.

Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju. Uopšte ne želim da trošim reči na taj klub i tog čoveka. Iz dosade sam napisao da sam na pragu Partizana jer sam znao da će to proizvesti komentare. Onda su iz tog kluba rekli da sam im nuđen, ali da im nisam opcija. To me je mnogo iznerviralo. Napisao sam to što sam napisao i Nađ je dobio ono što je zaslužio. Možda sam preterao, trebalo je da budem malo kulturniji, ali ne kajem se. Na pretnje internet navijača i njihove komentare uopšte ne želim da obraćam pažnju - rekao je tada Ognjen Vranješ.

Sada se Vranješ pokajao i izdao saopštenje kako u prošlosti nije vređao Partizan, zatim je ušao u sukob sa nekadašnjim fudbalerom crno-belih, Bojanom Ostojićem, a reakcija posle stopiranog transfera tek se očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

05.06.2023 13:34

Aaaauuuu štetaa.. Izgubi Karleuša sponzoraa.... Eee jeee MORA OPET KOD SNS-a... 🤔😬