JEZIVI SLUČAJEVI NASILJA NAD DECOM NA ZVEZDARI U ROKU OD SAMO DVA MESECA: Očevi zlostavljali mališane - Uroš ćerku džao zatočenu, a Vukašim tukao sina od šest meseci!

Autor:

Hronika

05.06.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukašin M. sa Zvezdare je zlostavljao sina, a onda je silovao suprugu i tako se sve otkrilo, a Uroševu ćerku su našle iscrpljenu u kadi policajke nakon prijave nasilja nad ženom.

JEZIVI SLUČAJEVI NASILJA NAD DECOM NA ZVEZDARI U ROKU OD SAMO DVA MESECA: Očevi zlostavljali mališane - Uroš ćerku džao zatočenu, a Vukašim tukao sina od šest meseci!

Foto: Facebook

Vukašn M. i Uroš Pašajlić

U roku od samo dva meseca na Zvezdari dogodila su se dva strašna nasilja nad decom koja su, kako se sumnja, počinili njihovi očevi. Tokom proteklog vikenda javnost je potresla vest da je u naselju Veljko Vlahović uhapšen Vukašin M. (26) koji je, kako je navela njegova nevenčana supruga, tukao njihovog sina koji je star 6 meseci, a nju zlostavljao i silovao.

Pre samo dva meseca, u stanu u Mirijevu, tačnije, iza zaključanih vrata kupatila, pronađena je devojčica (8) koja je mesecima živela sama u kadi, a koju je tu, kako se navodi u optužnici, zatočenu držao njen otac Uroš Pašajlić (38).

Podsetimo, taj slučaj je otkriven kada je Ivana L., koja je u bila u emotivnoj vezi sa Pašajlićem, sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i prijavila ga.

Devojčicu su pronašle dve pripadnice MUP-a, a prema tadašnjim navodima, ona je bila jako mršava i jedva je sedela.

Tada je navedeno da je Pašajlić u periodu od 2022., pa sve do 24. aprila ove godine držao dete zarobljeno, kao i to da je veštačenjem utvrđeno da je bio uračunljiv. Na saslušanju je izjavio da se drogira i da pije.

Inače, na oporavku devojčice radio je tim lekara na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici, a nedavno je pronađena i hraniteljska porodica koja će brinuti o njoj.

Optuženi za prebijanje bebe, silovanje i zlostavljanje supruge izneo je sramnu odbranu
Vukašin M. (26) je u tužilaštvu negirao da je tukao bebu i suprugu koju je, kako je sumnja i silovao, a na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Viši sud odredio mu je pritvor do 30 dana.

- Možda sam bio malo grublji jer sam se zaneo, ali nisam tukao suprugu, niti sam se iživljavao nad njom - rekao je Vukašin M. tokom iznošenja odbrane.

Podsetimo, naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading