PROLEĆE PO MERI RADNIČKOG: Ekipa iz Sombora je na trijumfalan način završila sezonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest kapitena domaćih, Milana Vukadinovića i njegovog saigrača Nenada Lujića je za svaku pohvalu.

PROLEĆE PO MERI RADNIČKOG: Ekipa iz Sombora je na trijumfalan način završila sezonu! (VIDEO)

Foto: FK Radnički Sombor

U okviru 26. kola MFL-a Sombor 1. razred, ujedno i poslednjeg za ovu sezonu, ekipa Radničkog iz Sombora ugostila je sastav Poleta iz Sivca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 6:2.

Republika

Ekipa iz Sivca je u ovaj duel ušla sa 54 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju u ligi, dok je sastav Radničkog sa 30 bodova pored svog imena držao osmo mesto na tabeli.

Odličan meč na Gradskom stadionu u Somboru viđen je od uvodnih minuta, igrači oba tima su u meč bez rezultatskog značaja ušli opušteno, sa namerom da se dokažu i pokažu.

Bilo je prilika na obe strane tokom prvog poluvremena, ali više sreće imali su domaći fudbaleri koji su uspeli u 37. minutu da dođu do vođstva. Miloš Lukić je bio strelac gola za Radnički.

I pored toga što rezultatskog značaja nije bilo, viđena je prava takmičarska utakmica, što pokazuje i broj javnih opomena, kojih je u toku prvog dela bilo tri.

Odmah na startu drugog poluvremena izvršene su po dve izmene na obe strane. 

Igralo se otvoreno, napadački i u nastavku, ali je po mnogima ključan trenutak viđen u 66. minutu kada su gosti ostali sa deset igrača u polju. Golman Pavle Šepić je zbog sprečavanja obećavajućeg napada isključen nakon direktnog crvenog kartona.

Brojčanu nadmoć pametno su iskoristili domaći fudbaleri, mogli su u par navrata i da reše pitanje pobednika, ali je utakmica ipak završena rezultatom koji je postavljen na isteku pola sata igre.

 

 

Radnički (Sombor) - Polet (Sivac) 1:0 (1:0)

Radnički: Vezmar (od 80' Zetl), Tevanović, Drača, Vukadinović (od 46' Janjatović), Sekulić, Lujić (od 46' Đenić), Kovačević, Nenadić, Lukić, Turkić, Dulić

Polet: Šepić, Jušković, Kajtez (od 46' Bakić), Vukašinović, Perlić, Koldžić, Holovati, Rašković (od 51' Rovčanin), Ma. Varga (od 60' Mi. Varga), Milišić, Ilić (od 46' Maksimović)

Treba napomenuti da su Milan Vukadinović, kapiten Radničkog, kao i Nenad Lujić i pored mature, odlučili da odigraju prvo poluvreme za svoj tim, a da zatim odu da se spreme za svoje obaveze. Kolektiv ekipe je svojim saigračima uzvratio tako što ih je uz navijače ispratio.

Ovim rezultatom Radnički je sezonu završio na osmoj poziciji u ligi, dok je Polet iz Sivca četvrtoplasirani tim prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading