JUBILEJ U VLAJKOVCU: Živanov je odlučio da je "dosta", saigrači su ga nagradili pobedom!

Autor:

Sport

04.06.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi sredine tabele završen pobedom domaćina.

JUBILEJ U VLAJKOVCU: Živanov je odlučio da je "dosta", saigrači su ga nagradili pobedom!

Foto: FK Jedinstvo Vlajkovac

U okviru 29. kola Vojvođanske lige Istok ekipa Jedinstva iz Vlajkovca ugostila je sastav Vojvodine 1928 iz Perleza, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina 3:2.

Republika

Ekipa Vojvodine je u ovaj duel ušla sa 40 osvojenih bodova, što je dovoljno za sedmo mesto na tabeli, dok je sastav Jedinstva sa jednim bodom manje bio na osmoj poziciji u ligi.

Odlično su ušli u meč domaći igrači i već posle četiri minuta igre su stigli do vođstva. Mladi Andrej Petrović je pogodio mrežu golmana Savića, 1:0 za Jedinstvo.

U 13. minutu upriličen je odlazak u zasluženu penziju igrača Jedinstva, Tomislava Živanova. Legenda vlajkovačkog fudbala je za prvi tim zaigrao u sezonu 2005/2006 i posle 19 godina je rešio da je "dosta". Živanova je na terenu zamenio mladi Slobodan Stanisavljev.

 

 

Do kraja prvog poluvremena gosti su preko Milana Šušnjara u 37. minutu stigli do izjednačenja, 1:1.

U nastavku meča viđena je velika borba po celom terenu, gosti su na ovaj susret došli sa samo 11 igrača, što su igrači Jedinstva "svežinom" sa klupe probali da iskoriste.

U 76. minutu Andreja Ćirka pogodio je mrežu Vojvodine za ponovno vođstvo domaćeg tima, 2:1.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, trener domaćih, Aleksandar Kakovan je sa još dva igrača sa klupe dodatno iskontrilisao utakmicu.

Jedinstvo (Vlajkovac) - Vojvodina 1928 (Perlez) 2:1 (1:1)

Jedinstvo: Donović, Moskić, Milićević, Necin, Jankov (od 86' Mandić), Živanov (od 13' Stanisavljev), Jovanović, Ćirka, Petrović (od 86' Ciganović), Jevtić (od 66' Stankov), Nikolić

Vojvodina 1928: Savić, Miklić, Ješić, Petrović, Kaladžija, Pešić, Bačko, Spasić, Padejski, Došen, Šušnjar

U poslednjem kolu za ovu sezonu, ekipa Jedinstva gostuje Begej iz Žitišta, dok sastav Vojvodine dočekuje Radnički iz Kovina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading