VREMENSKI USLOVI "STOPIRALI" VIŠE GOLOVA: Serija trijumfa Trstenika prekinuta je u Kupcima!

Autor:

Sport

04.06.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova je po mnogima najrealniji ishod meča..

VREMENSKI USLOVI "STOPIRALI" VIŠE GOLOVA: Serija trijumfa Trstenika prekinuta je u Kupcima!

Foto: FK Trstenik PPT

Ovog vikenda na programu su mečevi 29. kola Zone Zapad, jedini duel subotnjeg programa po rasporedu odigran je u Kupcima gde je ekipa Majdeva ugostila sastav Trstenika PPT. Prvi duel ova dva tima igran u Trsteniku završen je pobedom domaćina rezultatom 6:1.

Republika

Sastav Majdeva je u ovaj meč ušao sa 30 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu 11. pozicije na tabeli, dok je tim iz Trstenika sa 61 bodom pored svog imena bio na deobi trećeg mesta u ligi.

Silovito su ušli gosti od prvog minuta, kreirali su par prilika i na isteku 15. minuta su stigli do vođstva. Danijel Smiljković je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmanu Miletiću, nakon izuzetnog prodora Đonića, 1:0 za Trstenik.

Nastavili su sa ofanzivnom igrom gosti, ali do kraja prvog dela igre im nije pošlo za nogom da dođu do uvećanja prednosti.

Odmah na startu nastavka meča u redovima domaćina izvršene su dve izmene, Kojić i Stojadinović su ušli sa klupe, dok su Nemanja i Đorđe Pavlović otišli na tuširanje.

Zaigrali su dosta bolje i borbenije domaći igrači i uspeli su da dođu do izjednačenja u 59. minutu. Rezervista Stefan Kojić je "opravdao" ulogu džokera, 1:1.

Probao je šef stručnog štaba gostiju jednom izmenom u nastavku da vrati prednost na stranu svog tima, ali u tome nije uspeo.

Velika borba vodila se u poslednjih 15 minuta susreta, ali nove promene rezultata nije bilo. Uslovi za igru nisu bili idealni, gotovo tokom celog meča je padala jaka kiša praćena vetrom.

Na kraju možda i najrealniji rezultata u meču bez takmičarskog značanja za oba tima je podela bodova. 

Majdevo-Kupci - Trstenik PPT 1:1 (0:1)

Majdevo-Kupci: Miletić, Pantić, N. Pavlović (od 46' Stojadinović), Antić, Radojković, Jevtić, Milojević, Stojadinović, Đ. Pavlović (od 46' Kojić), Stojković, Bogićević

Trstenik PPT: Tatić, Stojaković, Aksentijević, Batoćanin, Miljković, Vasić, Ružić, Krstić, Grujić (od 75' Đorđević), Đonić, Smiljković

Iz redova Trstenika su posle meča poručili:

- Poslednje kolo šampionata, u nedelju, donosi derbi na stadionu kraj Morave kada će Trsteničani ugostiti lidera, ekipu Rembasa iz Resavice. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu i uživaju u nadamo se novoj pobedi i na taj način pozdrave fudbalere na završetku ove sezone.

Sastav Majdeva u poslednjem kolu za ovu sezonu očekuje gostovanje Mladom Borcu iz Sedlara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading