NEDELJNI MATINE JE REZERVISAN ZA PROSLAVU: Kaluđerica 1969 overava Duplu krunu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme slavlja...

NEDELJNI MATINE JE REZERVISAN ZA PROSLAVU: Kaluđerica 1969 overava Duplu krunu!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Dvadeset pobeda u 23 odigrana prvenstvena meča, 61 osvojeni bod i 107 postignutih golova, učinak su fudbalera Kaluđerice 1969 u okviru Prve beogradske lige - "grupa C", kolo pre okončanja ovosezonskog takmičenja.

 

Sportski kolektiv iz Kaluđerice dominantno se prošetao kroz peti rang srpskog fudbala i već od meseca avgusta započeće žetvu bodova u okviru Beogradske zone, a kako se u klubu nadaju, zonski rang takmičenja trebao bi da bude samo prolazna stanica ka plasmanu u Srpsku ligu Beograd.

Neverovatnom ostvarenju kompletnog kluba treba pridodati i čenjenicu da je najbolji strelac Aleksandar Stojković čak 43 puta pronalazio put lopti do protivničke mreže i on sam je postigao više pogodaka, nego gotovo polovina članova prviligaškog karavana prestonice. Uz njega, tokom sezone 2022/23 istakao se i mladi Jovan Anakijev koji je bio strelac 16 golova.

Aktuelna sezona će ostati upamćena još po tome što je osvojen i kup opštine Grocka, tako da se slobodno moze reci da je osvojena Dupla kruna ovog juna.

 

- Prva beogradska liga - "grupa C", 26. kolo:

Kaluđerica 1969 (Kaluđerica) - Pudarci (Pudarci)

Stadion: FK Kaluđerica

Datum: Nedelja, 4. jun

Početak: 11 časova

Napomena: Pred početak utakmice, šampionskoj ekipi će biti dodeljen pehar.

U poslednjem takmičarskom meču u sezoni, Kaluđerica 1969 će se sastati sa Pudarcima, ekipom koja takmičenj završava u sredini tabele, a prvi ovosezonski meč dve ekipe, koji je odigran 13. novembra prethodne godine, okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

Nakon navedenog susreta, sledi proslava, a zatim i priprema za ono što sledi. Novi šampionat startuje već u avgustu mesecu...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading