UTAKMICA ZA PAMĆENJE: Sastav Mladosti je imao tri gola zaostatka, na kraj je slavio sa dva gola razlike! (FOTO)

Autor:

Sport

04.06.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Vukašinovca su bili nemoćni u drugom poluvremenu.

UTAKMICA ZA PAMĆENJE: Sastav Mladosti je imao tri gola zaostatka, na kraj je slavio sa dva gola razlike! (FOTO)

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

U okviru 24. kola Opštinske lige Aleksinac ekipa Mladosti 1955 iz Moravca ugostila je sastav Vukašinovca, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 4:4.

Republika

Sastav Mladosti je u ovaj meč ušao sa 29 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za sedmu poziciju na tabeli, dok je ekipa Vukašinovca sa četiri boda manje bila na devetoj poziciji u ligi.

Odlična igra igrača iz domaćeg tabora prikazana je u prvom delu igre, ali kontrola i inicijativa Mladosti nije krunisama golovima, sa druge strane gosti su znalački iskoristili sve svoje prilike.

U 16. minutu Uroš Miletić je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmana Milenkovića, 1:0 za Vukašinovac.

Nova promena rezultata viđena je u 36. minutu kada je prednost gostiju uvećao Zoran Stambolić, 2:0, što je bio ujedno i konačan rezultat prvog dela igre.

Posle samo dva minuta igre od starta nastavka gosti dolaze do novog pogotka, Miletić se upisao po drugi put u strelce na meču, 3:0.

Mnogi su tada mislili da je pitanje pobednika rešeno, ali se sa tim izgleda nisu složili domaći fudbaleri. U 51. minutu trener Mladosti vrši dve izmene, i to je izgleda bio pravi potez. 

U 58. minutu Mihajlo Pejković je uspeo da smanji zaostatak svog tima na 3:1.

Par minuta nakon toga Milošević postiže gol nakon centaršuta i dovodi Mladost na samo gol zaostatka, 3:2 za goste. 

Izjednačenje domaćem timu, za veliku radost navijača i igrača donosi Mladen Smiljković udarcem sa velike udaljenosti, 3:3.

Nastavili su sa napadima domaći igrači, kontrolisali su utakmicu i uspevali su da stvore veliki broj prilika pred golmano gostiju, Vidanovićem.

Nakon prekida i centaršuta najbolje se snašao Lazić za potpuni preokret na meču koji je doveo do delirijuma sve prisutne na stadionu, 4:3 za Mladost.

Pred sam kraj meča Smiljković se upisuje po drugi put u listu strelaca za konačnih 5:3 u korist domaćeg sastava. 

Mladost 1955 (Moravac) - Vukašinovac 5:3 (0:2)

Mladost 1955: Milenković, Pejković (od 65' Trifunović), Stević (od 65' D. Petrović), Živadinović (od 51' Milošević), Smiljković, Arsić (od 65' N. Petrović), Đorđević, RIstić, Stanojković (od 51' Živković), Lazić, Dimitrijević

Vukašinovac: Vidanović, Milenović, V. Milošević, Petrov, Stambolić, Marinković (od 70' Stanišić), S. Milošević, Živković, Miletić, Mijailović (od 70' Vasić), Stanojević

Iz redova Mladosti su posle meča poručili:

- Današnja utakmica pokazatelj je karaktera naše ekipe i svemu što je viđeno na terenu. U svakom trenutku naša tim nije odustajao što je na kraju došlo na naplatu i novom pobedom na domaćem terenu.

U sledećem kolu Mladost gostuje lideru na tabeli iz Vitoševca, dok sastav Vukašinovca dočekuje Rutevac.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Noca

04.06.2023 09:20

Uvek se to dešava posle dogovora na poluvremenu.