PODELA BODOVA NA DODELI PEHARA: Plavo-beli šampionsku titulu proslavili u odličnom ambijentu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.06.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umka ide u Beogradsku zonu!

PODELA BODOVA NA DODELI PEHARA: Plavo-beli šampionsku titulu proslavili u odličnom ambijentu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Umka

Pehar je u rukama plavo-belih

U okviru 26. kola Prve beogradske lige (grupa A), ekipa Umke ugostila je sastav Borca iz Ostružnice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

Republika

Sastav Umke je u ovaj duel ušao sa titulom šampiona koju je osvojio prošle nedelje, dok je ekipa Borca sa 53 osvojenih bodova pored svog imena držao treće mesto na tabeli.

Derbi kola na stadionu u Železniku je okupio solidan broj navijača, istorijski uspeh Umke sa tribina ispratilo je dosta simpatizera plavo-belih.

Viđena je odlična igra od strane igrača oba tima, igralo se otvoreno, napadački, ali posle prvih 45 minuta igre na semaforu nije bilo promene rezultata.

Na startu drugug dela trener domaćih je izvršio jednu izmenu, dok u redovima gostiju nije bilo promena.

I u nastavku meča viđena je lepršava, ofanzivna igra, ali do kraja meča promene rezultata nije bilo. Jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici jesu žuti kartoni u 62. minutu, po jedan na obe strane zbog nesportskog ponašanja.

Što se tiče utakmice, navijači su imali prilike da vide sve čari derbija, ali su golovi izostali kako bi bio upotpunjen prelep ambijent.

Umka - Borac (Ostružnica) 0:0

Umka: Uzelac, Nikolić, M. Stojković (od 46' Aničić), Pajović, Stanković, Biorac (od 58' Đorđević), Radojević, I. Stojković, Pešić (od 63' Radosavljević), Čkrebo, Trninić (od 75' Škorić)

Borac: Đelov, Milenković, Savković, Stokić, Filijović, Marković, Branković (od 69' Miletić), Vasić, Knežević, Martinović, Stanković

Pre početka utakmice upriličena je dodela šampionskog pehara prvaku lige i budućem članu Beogradske zone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading