GROBARI ČEKAJU "DETONACIJU BOMBE": Stevan Jovetić i Matija Nastasić se VRAĆAJU KUĆI?

Autor:

Sport

21.06.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lista igrača kojima ističe ugovor i koji bi mogli da budu interesantni Partizanu je veoma zanimljiva.

GROBARI ČEKAJU "DETONACIJU BOMBE": Stevan Jovetić i Matija Nastasić se VRAĆAJU KUĆI?

Foto: Starsport

Miroslav Đukić i Stevan Jovetić

Svaki prelazni rok sa sobom donese i neki veliki transfer, kako u Evropi, tako i u Srbiji.

Ovih dana na domaćoj sceni dominira Crvena zvezda koja niže pojačanja jedno za drugim, pa se navijači Partizana sa razlogom pitaju - hoće li neka "bomba eksplodirati" i u Humskoj.

Pored mlađih fudbalera uvek su interesantni i povratnici, posebno ako su slobodni igrači. Grobare će posebno oduševiti pet imena kojima ističe ugovor poslednjeg dana juna ove godine.

VREME JE ZA NASTAVAK ROMANTIČNE PRIČE

Stevan Jovetić dete je Partizana i jedan od fudbalera koji su ostali u lepom sećanju svim navijačima u Humskoj.

Otišao je kao veoma mlad, napravio je odličnu karijeru, mada su ga povrede sputavale da ona bude daleko bolja. Sada je Jovetiću istekao ugovor sa Hertom sa kojom je ispao iz lige, a on i dalje može da odgovori na zahteve ozbiljnog fudbala i da bude potencijalno veliko pojačanje za Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Stevan Jovetić

 

Jovetić je iz Humske otišao u julu 2008. godine, a u crno-belom dresu nastupao je na 53 utakmice na kojima je dao 17, a namestio deset golova. Osvojio je jednu duplu krunu i to kao kapiten, a da li je došlo vreme za obnavljanje romantične priče posle 15 godina ostaje da se vidi.

KONAČNO PRILIKA ZA DEBI?

Najavili su čelni ljudi Partizana da traže iskusnog centralnog defanzivca koji bi mogao da stane uz talentovanog Mihajla Ilića, te da uz njega bude deo tandema koji bi crno-belima u budućnosti mogao da vrati titulu.

Propao je pokušaj da se vrati Ognjen Vranješ, a poslednjeg dana juna ugovor sa Majorkom ističe Matiji Nastasiću, defanzivcu koji je ponikao u Humskoj. I pored toga što je Nastasić dete Partizana on nikada nije zaigrao za prvi tim, već je direktno iz Teleoptika otišao u Fiorentinu.

Republika

Foto: Starsport

Matija Nastasić

 

Nema dileme da se grobari ne bi bunili kada bi iskusni defanzivac sada dobio priliku da debituje u Partizanu.

"TEMPIRANE BOMBE" I ISKUSNI VUK

Još tri imena kojima je ugovor istekao ili ističe mogla bi biti zanimljiva navijačima Partizana.

Poslednjeg dana juna slobodni igrači postaće Ognjen Ožegović i Nikola Ninković, lica koja su ostala upamćena u Humskoj. Ožegović je prošao put od pakla i haosa sa navijačima Partizana koji nisu hteli da ga prihvate, do raja i ljubimca tih istih grobara.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Ožegović

 

Njemu ugovor sa grčkim Volosom ističe uskoro, a Rikardu Gomešu definitivno treba podrška u samom špicu napada. Nema dileme da bi Ožegović mogao da bude interesantan čelnicima Partizana.

Šta tek reći za Nikolu Ninkovića? Definitivno "tempirana bomba" i jedan od najtalentovanijih fudbalera u istoriji Partizana koji je zbog ponašanja i glave ostao bez veće karijere. Ninković je prošle sezone bio u Borcu iz Banjaluke u koji ga je doveo Nenad Lalatović, ali mu ugovor ističe 30. juna.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ninković

 

Da li je vreme za povratak kući? Nema dileme da on na terenu i dalje može da donese jer još nije napunio 29 godina, pitanje je samo da li je "glava na mestu".

Poslednji u nizu igrača bez kluba je Miralem Sulejmani. Ipak, on je u poznim igračkim godinama i u decembru puni 35, a već neko vreme nema takmičarsku utakmicu u nogama, pa je velika dilema da li bi bio pojačanje ili tek još jedno zvučno ime koje je došlo na konto stare slave.

Republika

Foto: Starsport

Miralem Sulejmani

 

 

Koga biste vi voleli da vidite u Partizanu od navedenih fudbalera?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading