Partizan nije umro, a kada će - ne zna se! Legenda crno-belih ZAGRMELA: Biće potrebno DESET GODINA da dođemo sebi!

Autor:

Sport

05.06.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Golac dotakao se situacije u Humskoj - uz ovakvu upravu svetli dani se ni ne naziru.

Partizan nije umro, a kada će - ne zna se! Legenda crno-belih ZAGRMELA: Biće potrebno DESET GODINA da dođemo sebi!

Foto: Starsport

Sezona u Superligi Srbije za Partizan završena je 27. maja, a crno-bela javnost i dalje traži odgovor na pitanje ko je kriv za istorijski neuspeh.

Klub iz Humske završio je četvrti na tabeli, u Kupu je ispao od niželigaša Radničkog iz Sremske Mitrovice, a u Ligi konferencija doživeo je bolnu eliminaciju od Šerifa.

Treneri su se menjali kao na traci, uprava je često bila na udaru, a u nekoliko navrata situacija je eskalirala, te navijači traže da neko preuzme odgovornost.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Partizana "na raportu" kod grobara

 

Partizan je bio "na aparatima" i dalje nije umro, a kada će - ne zna se. Jedno je sigurno, ako se nastavi po starom, svetli dani nisu ni na vidiku. Sa tim se slaže i legendarni Ivan Golac koji je u razgovoru za naš portal zagrmeo zbog dešavanja u Humskoj.

- Za ozbiljne stvari potrebno je mnogo ozbiljnih ljudi. Od planiranja, organizacije... Izazovi u kvalifikacijama za Ligu konferencija treba da počnu, a niti znate gde stanujete, ni ko živi tu. Pričao sam ko zna koliko puta i prosto mi je "degute" da nastavljam tu temu. O pripadnosti, znanju, umeću, o hiljadama drugih stvari. Tužna je sama sezona, sve šta se događalo, šta se događa i šta će se događati - rekao je Ivan Golac, pa poentirao:

- Ima jedno životno pravilo, šta uništite za godinu dana potrebno je deset godina da dođete sebi. Lažemo sebe i obmanjujemo, a najstrašnije je kada čovek živi u zabludi.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

 

Deluje da ova uprava Partizana nekako sve radi kontra, pa je tako prvo pojačanje crno-belih trebalo da bude Ognjen Vranješ koji je svojovremeno izneo niz uvreda na račun kluba. Navijači su rekli stop, od transfera neće biti ništa, a Golac se dotakao i te teme.

- Nisam u toku i ne pratim jer mi je mučno da slušam i čujem, sve je izgubilo pravi smisao, sad se pantalone oblače preko glave. Ne želim da kvarim ovu lepotu i uživanje - zaključila je legenda Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading