GROBARI U NEVERICI! Jojić POTPISUJE za Partizan?

Autor:

Sport

05.06.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Humske su potvrdili da je on jedan od igrača koje prate.

GROBARI U NEVERICI! Jojić POTPISUJE za Partizan?

Foto: Starsport

Igrači i navijači Partizana

Partizan iza sebe ima istorijski lošu sezonu.

Crno-beli su ostali bez prilike da se bore za titulu još u ranoj fazi šampionata, iz Kupa ih je eliminisao niželigaš Radnički iz Sremske Mitrovice, u Evropi su doživeli bolan neuspeh protiv Šerifa, a Superligu su okončali na četvrtom mestu, te će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

Posle svega jasno je da su pojačanja preko potrebna jer su navijači počeli da dižu ruke od kluba. Ipak, grobari će ostati u neverici kada vide ko je na meti Partizana!

Posle Ognjena Vranješa čiji je potencijalni dolazak u Humsku izazvao veliku buru, crno-beli dres neće obući neko veliko ime, već talentovani fudbaler lučanske Mladosti, Nikola Jojić.

Jedan je od igrača koje pratimo - rekao je za Sportski žurnal Ivica Kralj, te je potvrdio da bi Jojić mogao da potpiše.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jojić i Slobodan Urošević

 

Mladi fudbaler iz Čačka najbolje se snalazi kao desno krilo i tokom prošle sezone u domaćim takmičenjima postigao je osam golova i asistirao za još deset, a pored Partizana za njega su interesovanje pokazali i pojedini klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Mladi fudbaler inače ima i jedan nastup za U21 reprezentaciju i to kod bivšeg trenera crno-belih Gorana Stevanovića, a pošto ima 19 godina i dalje bi bio bonus fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading