NAJNOVIJA VEST: Leo Mesi se VRAĆA u Barselonu?!

Autor:

Sport

05.06.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kuva" se povratak koji Katalonci sa nestrpljenjem čekaju.

NAJNOVIJA VEST: Leo Mesi se VRAĆA u Barselonu?!

Foto: Tanhug/AP

Rastu šanse da se Lionel Mesi ovog leta vrati u Barselonu, o čemu svedoči i post "transfer-gurua" Fanricija Romana.

Naime, u toku je sastanak kome prisustvuju Horhe Mesi i Đoan Laporta, a tema je letnji transfer Argentinca, koji napušta redove PSŽ-a.

 

Za sada još uvek ništa nije dogovoreno, ali Barsa se nada ogromnom pojačanju, nakon što joj je usvojen plan finansijske konsolidacije od strane Primere.

Prema Romanovim rečima, naredni sati i dani su ključni za ishod "sage Mesi", ali stvari se kreću u pravom smeru, bar što se tiče snova tifoza katalonskog giganta.

Podsetimo da 35-godišnji Leo važi za jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala, a taj epitet je po mnogima potvrdio osvajanjem Mundijala u Kataru. U A timu Barselone proveo je punih 17 godina sa sjajnim učinkom od 474 postignuta gola na 520 utakmica, potom je usledila dvogodišnja epizoda u "gradu svetlosti", a sada ga, po svoj prilici, čeka nova epizoda na stadionu "Kamp Nou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading