ODBROJAVANJE DO DETONACIJE! Mesi se VRAĆA KUĆI: Razgovarali smo, ovo je NJEGOV DOM!

Autor:

Sport

15.05.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je blizu povratka na mesto uspeha.

ODBROJAVANJE DO DETONACIJE! Mesi se VRAĆA KUĆI: Razgovarali smo, ovo je NJEGOV DOM!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Predsednik Barselone Đoan Laporta priznao je da katalonski klub želi da vrati argentinskog fudbalera Lionela Mesija u katalonski klub, prenose španski mediji.

Barselona je u nedelju uveče obezbedila titulu u La Ligi, pošto je u gostima pobedila Espanjol rezultatom 4:2 u 34. kolu La Lige.

Laporta je istakao da je plan Barselone da pronađe adekvatan sistem i plan održivosti u kojem bi se Mesijeva primanja uklopila u klupski budžet, ali je dodao da ekipa sa "Nou Kampa" mora da sačeka odobrenje čelnika La Lige.

Mesi je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine.

- Želimo Mesija, ali nećemo da ponudimo 'lude brojke' za taj ili bilo koji drugi ugovor. Pokušaćemo da napravimo da sistem funkcioniše sa planom održivosti, a onda ćemo da sačekamo odobrenje - rekao je Laporta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je ponovio da je Mesi najbolji fudbaler sveta.

- Gde bi Mesi igrao u našem klubu? To će Ćavi da odluči, ali to nikada nije bio problem sa najboljim fudbalerom na svetu - dodao je predsednik Barselone.

Laporta je istakao da je u poslednjih nekoliko meseci popravio odnos sa Mesijem.

- Razgovarao sam s Leom, popravili smo naš odnos. Bilo je jako lepo. Barselona je Barselona, a ovaj klub može da se takmiči sa svima. Što se tiče Al Hilala, oni prave dobar posao u Saudijskoj Arabiji. Međutim, Barselona je Mesijev dom. Želimo ga u našem klubu - rekao je Laporta.

Mesi ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do 30. juna ove godine, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading