OGLASIO SE ROLAN GAROS: Novak Đoković dobio NAJBITNIJU informaciju pred start grend slema!

Autor:

Sport

15.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spetakl u Parizu.

OGLASIO SE ROLAN GAROS: Novak Đoković dobio NAJBITNIJU informaciju pred start grend slema!

Foto: Tanjug/AP

Trenutno je u toku masters u Rimu, koji će brojnim igračima biti poslednja priprema za grend slem u Parizu, koji počinje 28. maja.

Jasno je da je Rolan Garos kruna sezone na šljaci i da se svi teniseri spremaju baš za ovaj događaj, a među njima je i Novak Đoković, koji je uspeo da obezbedi mesto u osmini finala ovog turnira, nakon pobede protiv Grigora Dimitrova.

Ipak, uprkos trijumfu, Novak je brojnim stvarima bio nezadovoljan posle meča,

 Odigrao sam na višem nivou nego na prvom meču, nema vetra, lopta slabije odskače uveče nego preko dana. Izazovni uslovi i za mene i za njega, ali to je deo podloge, deo šljake pa je i očekivano - izjavio je Novak, koi se tokom duela u više navrata borio sa Dimitrovim, ali i sa očajnim stanjem terena glavnog stadiona u Foro Italiku.

Takođe, Novak je nedavno poručio i da Rolan Garos ima najbolje specijaliste za šljaku, na čemu su organizatori turnira odlučili da mu se zahvale i da mu pošalju ohrabrujuću poruku pred sam turnir.

- Tereni su spremni, vidimo se za dve nedelje - stoji u objavi u kojoj su spomenuli Đokovića.

Jasno je da će ovo obradovati našeg tenisera, koji će sada imati jednu brigu manje pred turnir u Parizu.

Podsetimo, drugi grend slem u sezoni počinje 28. maja, a traje do 11. juna. Titulu će, ako se pojavi, braniti Rafael Nadal, koji je prošle godine u finalu pobedio Kaspera Ruda sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading