KRAJ U RIMU: Novak Đoković se PREDAO!

Autor:

Sport

12.05.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se pomirio sa svojom sudbinom.

KRAJ U RIMU: Novak Đoković se PREDAO!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, vlasnik 22 grend slem titule, okončaće svoju vladavinu svetskim tenisom posle Mastersa u Rimu. Nole na čelu ATP liste ima samo pet bodova više od Španca Karlosa Alkarasa, te mu nije ostalo ništa drugo nego da čestita mladom asu iz Mursije novi podvig.

Podsetimo, Srbin u "večnom gradu" brani titulu osvojenu prošle sezone i 1000 ATP poena, dok Alkaras nije ni učestvovao na turniru koji služi kao poslednja priprema za Rolan Garos.

- Jeste čudno da nismo bili na istim turnirima od početka sezone, zbog okolnosti na obe strane, on će biti broj jedan posle ovog turnira šta god da se dogodi i to zasluženo jer je igrao sjajan tenis, na sjanom nivou - prokomentarisao je Đoković na konferenciji za medije, a potom je dodao:

Republika

Foto: Twitter printscreen/@josemorgado/Tanjug/AP

Zaslužena smena - Đoković o Alkarasu

-  On je na ovoj podlozi igrač koga će svi želeti da pobede. Bez obzira na to da li će Nadal igrati na Rolan Garosu, ili ne, Alkaras je i tamo jedan od glavnih foavorita jer zaista je igrao sjajno. Igrali smo samo jednom prošle godine i sada ponovo imamo tu šansu, ali tek u finalu, a mislim da bismo obojica voleli da igramo u finalu. Videćemo, dug je turnir i ima mnogo sjajnih igrača, a to je i priprema za Rolan Garos i za mene i za njega. To je sve što mogu da vam kažem o ovoj našoj vezi na daljinu, detalje ću prepustiti vašoj mašti, ne bih komentarisao - zaključio je branilac titule u italijanskoj prestonici.

Podsetimo da će Srbin turnir otvoriti u petak od 19 časova okršajem sa Argentincem Tomasom Ečeverijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Milovan

12.05.2023 21:32

Kakav nacistički naslov predao se vaša mržnja nema kraja samo da znate motka ima dva kraja

Odgovori 5 13
Republikanac

13.05.2023 10:37

Ja sam za naslove teksta tata-mata!!!!

Đuro

13.05.2023 11:58

Proveriti da li se mali drogira kao što je radio Rafa!

janačkoj

13.05.2023 17:16

predala ti se žena na jebaćki