U BURETU U TAJNOM BUNKERU KRILI BOGATSTVO! Šokantna zaplena prilikom hapšenja Balkanskog kartela! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

12.05.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađena je i velika količina novca.

U BURETU U TAJNOM BUNKERU KRILI BOGATSTVO! Šokantna zaplena prilikom hapšenja Balkanskog kartela! (FOTO, VIDEO)

Foto: MUP Srbije

U oviru međunarodne akcije "EASY", ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsilo je i privelo vođe Balkanskog kartela koji je poslednjih godina organizovao šverc više od sedam tona kokaina na područje Evrope.

Pretresanje stanova i ostalih prostorija koje koriste osumnjičeni izvršene su na lokacijama u Beogradu, Nišu, Loznici, Subotici i Zrenjaninu, a tom prilikom pronađene su 2 snajperske puške, 3 automatske puške, 1 automatski pištolj, 4 pištolja, 1 bomba, 4 prigušivača, 24 detonatorske kapisle i 5 uređaja za daljinsko pokretanje detonatora, 13 paketa plastičnog eksploziva, optički nišan, više stotina komada municije različitog kalibra, perike i silikonske maske.

Pored veće količine novca pronađenog u stanovima koji su koristili, na jednoj od lokacija u specijalnom izgrađenom skrivenom prostoru pronađena su tri plastična bureta sa više od 2.7 mioliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading