POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU SRPSKE POLICIJE! Ovako je izgledalo hapšenje balkanskog kartela (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.05.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su uhapšeni u okviru medunarodne akcije "Izi", a među njima su i vođe "balkanskog kartela"

POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU SRPSKE POLICIJE! Ovako je izgledalo hapšenje balkanskog kartela (VIDEO)

Foto: MUP

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa MUP Službom za borbu protiv droga, Uprave kriminalističke policije nakon višemesečnog predistražnog postupka na teritoriji Beograda, Niša, Lazarevca, Subotice i Zrenjanina danas je lišeno slobode 13 lica i to: M.S, M.L, M.J, D.Đ, M.M, D.N, I.C, R.R, G.P, M. R, V.S, M.P. i J.L, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Republika

Foto: MUP

 

 

 

Kako se saznaje, osumnjičeni su uhapšeni u okviru medunarodne akcije "Izi", a među njima su i vođe "balkanskog kartela".

Republika

Foto: MUP

 

 

 

- Ova organizovana kriminalna grupa koju čini 20 lica sumnjiči se da je umešana u međunarodnu trgovinu narkoticima. Naime, organizatori i pripadnici ove organizovane kriminalne grupe sumnjiče se da su tokom 2020. godine učestvovali u nabavci i transportu više od šest tona kokaina iz Južne Amerike ka zemljama Zapadne Evrope i Republike Srbije - saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

Republika

Foto: MUP

 

 

Inače, među uhapšenima su Pink Panter Dragan Đorđević Gaga, Gligorije Peljević (73), Mladen Lazarević, Miroslav Starčević, zvani Đeneral, odnosno Deda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading