BELO, OKO NJEGA SVE JE BELO: Bivši fudbaler Atletika i reprezentativac Kolumbije uhapšen zbog šverca kokaina! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.05.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je u Madrid da prenese gotovo dva kilograma droge.

BELO, OKO NJEGA SVE JE BELO: Bivši fudbaler Atletika i reprezentativac Kolumbije uhapšen zbog šverca kokaina! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bivši kolumbijski fudbaler Dijego Osorio (52) uhapšen je na aerodromu u Medeljinu, pošto je pokušao iz zemlje da iznese gotovo dva kilograma kokaina.

Svetski mediji pišu da je nekadašnji reprezentativac Kolumbije u patikama želeo da prokrijumčari 1.849 grama kokaina za Madrid, koji je bio njegova krajnja destinacija.

Skandal se dogodio još pre mesec dana, ali je kolumbijska policija potvrdila tek sada, kada se na internetu pojavio video snimak.

Osoriju je to treće hapšenje u životu. Prvi put je iza rešetaka završio 2002. godine kada je kokain pokušao da prenese u Majami, a pre sedam godina je iz istog razloga osuđen na 60 meseci kućnog pritvora.

Pre nego što se posvetio kriminalu, Osorio je imao uspešnu fudbalsku karijeru, tokom koje je 17 puta igrao za nacionalni tim svoje zemlje, a najdublji trag ostavio je nastupajući za Atletiko Nacional iz Medeljina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading