TOTALNI HAOS U PARTIZANU! Crno-beli NA SUDU sa fudbalerom, otac bisera iz Humske imao NEREALNE ZAHTEVE od uprave!

Autor:

Sport

22.06.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vazura je u razgovoru za medije govorio o aktuelnoj i, nimalo prijatnoj, situaciji u klubu.

TOTALNI HAOS U PARTIZANU! Crno-beli NA SUDU sa fudbalerom, otac bisera iz Humske imao NEREALNE ZAHTEVE od uprave!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će pokušati da prekinu dominaciju Crvene zvezde.

Tim sa Marakane osvojio je šest uzastopnih titula, kao i tri duple krune, pa će pred crno-belima biti težak zadatak da prekinu ovaj niz.

Medijima se prvog dana priprema obratio i Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih. On je prvo istakao da je nedopustivo za Partizan da završi četvrti kao prošli sezone, te da su tri igrača već završena ili su im transferi blizu - Nikola Antić stiže u klub i dva, još neimenovana fudbalera, od kojih je jedan golman su pred vratima.

Zatim se Vazura dotakao i situacije oko Nemanje Jovića:

- Situacija nije dobra, on nije na pripremama i ne znam šta se dešava, nije se javljao. Imam informaciju od njegovog menadžera, Marka Lomića, on je imao platu od 10.000 evra, krenuo je sa 1.000, imao je 3.000, 6.000 plata mu je rasla. Postojao je dug, podneo je predlog za raskid ugovora, mi smo dali našim advokatima da rade na tom slučaju. Ali ovo jednostavno nije normalno, to je kao da se ja jedan dan probudim i tužim i oca i majku koji su me učili da hodam i da jedem, tako da očekujem od medija da daju podršku upravi u ovom slučaju. Igrač nije pokazao da ima problem, otkrićemo sve druge detalje vezane za njega, ali nećemo pre ročišta to da iznosimo - rekao je Miloš Vazura, pa se dotakao i situacije oko mladog Matije Popovića:

- Mi smo ponudili najveći ugovor u istoriji kluba što se tiče mladog igrača, ali je otac postavio neke nerealne uslove, tražio je 50% od sledećeg transfera. Ako neko misli da može da ide mimo Partizana, ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da on potpiše za Partizan, ali videćemo kako će se situacija razvijati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading