PARTIZAN OKRENUO PLOČU! Duljaj i Kralj otkrili PLANOVE kluba iz Humske: Treba vremena, strpljenja i razumevanja!

Autor:

Sport

22.06.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da ambicije crno-belih više nisu šampionske.

PARTIZAN OKRENUO PLOČU! Duljaj i Kralj otkrili PLANOVE kluba iz Humske: Treba vremena, strpljenja i razumevanja!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za predstojeću sezonu.

Igor Duljaj okupio je fudbalere, a potom se i obratio prisutnim novinarima.

- Svi znamo da je prošla sezona bila jedna od najgorih u istoriji Partizana, ali to treba da se zaboravi i da vidimo šta može da se uradi danas ili sutra. Ja sam tražio upravi da napravimo profil igrača za Partizan i da to budu igrači koji mogu da donesu novu energiju, da ne budu oni od po trideset i više godina. Ja ću se baviti svojim delom posla, ljudi koji vode tim neka rade svoje. Mogu samo da obećam da ću dati sve od sebe, ništa drugo. Očekujem jedan bolji, agresivniji i brži Partizan - rekao je, između ostalog, Duljaj.

Zatim se medijima obratio i Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

- Napravili smo dva transfera, u planu je još nekoliko igrača. Velika je prednost što smo to uspeli već na početku prelaznog roka, pokušavamo da napravimo tim gde će 90% igrača biti na pripremama u Sloveniji. Želja je da afirmišemo mlade igrače i želimo da oni nose klub, znaju šta znači pritisak. Treba vremena, strpljenja i razumevanja, a nadam se da će se rezultat svega toga pojaviti u skorije vreme - istakao je Kralj, pa je govorio i o slučajevima Nemanje Jovića i Matije Popovića:

- Ja hoću da verujem da je to neki nesporazum. To su deca Partizana, zašto je došlo do toga... Direktor je sve objasnio. To ne sme da se dešava, to je moje mišljenje. Znate svi koliko im je Partizan dao, ostaviću to direktoru da rešava i nadam se dobrom ishodu.

Dotakao se Kralj i pozicije centralnog defanzivca.

- Za sada imamo četiri štopera u timu. Vodimo se svojim mogućnostima, nemamo toliko novca, pa zbog toga gledamo mlade igrače. Kroz budućnost ćemo razmišljati i o štoperima - zaključio je Ivica Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading