U NOVOM SELU ĆE SE IGRATI OKRUŽNI FUDBAL: Ekipa Milana Orlića je pobednik "triagonala"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.06.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Trešnjevke iz Trbušca završava sezonu..

U NOVOM SELU ĆE SE IGRATI OKRUŽNI FUDBAL: Ekipa Milana Orlića je pobednik "triagonala"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Juče je na stadionu fudbalskog kluba Cer u Petkovici odigran poslednji meč "triagonala" baraža za plasman u Mačvansku okružnu ligu. Uloga nominalnog domaćina pripala je ekipi Milan Orlić iz Novog Sela, dok je u svojstvu gosta bio sastav Trešnjevke iz Trbušca.

Republika

Oba tima su do ovog duela na svom bodovnom kontu imala po bod, pa je samim tim ulog bio veliki, trijumf bi značio direktan plasman u viši rang, dok poraz znači kraj sezone.

Pred oko 400 gledalaca od prvog minuta oba tima su krenula po tri boda vredna plasmana u viši rang. 

Prva promena rezultata viđena je u 28. minutu kada je Miloš Nikolić poslao loptu iza leđa golmana Trešnjevke, Tadića, 1:0 za ekipu Milan Orlić.

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, i pored šansi na obe strane. Gostujući trener je za vreme pauze odlučio da na teren pošalje dva sveža igrača za klupe, rezultat nije išao u njihovu korist i želeli su to da promene. 

Krenuli su igrači Trešnjevke dosta ofanzivnije od starta nastavka, pokušavali su da dođu do izjednačenja, kako bi meč uveli u neizvesnu završnicu, ali im to nije pošlo za nogom.

U 71. minutu na veliku radost domaćih navijača i igrača, Nemanja Tišanović pogađa mrežu Trešnjevke, 2:0.

Nisu gosti više imali šta da čekaju, sve karte su bačene na napad, ubrzo su izvršene i sve moguće izmene.

Konačnih 2:1 postavljeno je u 90. minutu kada je rezervista tima iz Trbušca, Aleksandar Topuzović savladao golmana Krsmanovića.

Milan Orlić (Novo Selo) - Trešnjevka (Trbušac) 2:1 (1:0)

Milan Orlić: Krsmanović, Janjić, Adakalić, Draksimović, Marković, Mi. Mićić, Ma. Mićić, Tišanović, Lukić, Nikolić (od 89' Jevtić), Adakalić (od 27' Kojić)

Trešnjevka: Tadić, Stanković, Marinković (od 46' Milutinović), Bogdanović, M. Gajić, Urošević (od 72' Dimitrić), Todorović, Mišić, Simeunović (od 72' Stefanović), Urošević (od 77' Čolić), D. Gajić (od 46' Topuzović)

Ovim trijumfom sastav Milana Orlića je stigao do prvog mesta u "triagonalu" i time je izborio direktan plasman u Mačvansku okružnu ligu, tim Duška iz Klenja je drugi, i on će imati još jednu priliku za viši rang. Za tim iz Trbušca je sezona završena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading