TRENUTAK ODLUKE U BANATSKOM BRESTOVCU: Prvi meč je bio i više nego kvalitetan, još bolja fudbalska predstava se očekuje u revanšu!

Autor:

Sport

22.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost ili Banatul, ko će u viši rang?

TRENUTAK ODLUKE U BANATSKOM BRESTOVCU: Prvi meč je bio i više nego kvalitetan, još bolja fudbalska predstava se očekuje u revanšu!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Vreme je za odlučujućih 90 minuta

U okviru baraža za popunu PFL-a Pančevo, ekipa Budućnosti iz Banatskog Brestovca ugostiće sastav Banatula (Lokve), utakmica je zakazana za 22. jun od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin susreta je sezonu u grupi "Zapad" završio sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera koji je ostvario direktan plasman u viši rang. Sastav iz Banatskog Brestovca je zimsku pauzu proveo na prvoj poziciji, ali je u toku proleća "štucao" na gostovanjima, i na kraju je morao da se zadovolji "samo" baražem za plasman u PFL. 

Ekipa Budućnosti je u toku ligaškog dela prvenstva pred svojim navijačima zabeležila odlične rezultate, upisali su 12 trijumfa, uz jedan remi i isto toliko poraza. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen jeste sastav BSK Bavaništa koji je u petom kolu prvenstva slavio sa 4:2.

Trener Budućnosti, Srđan Brajović izneo je svoja očekivanja pred odlujući duel:

- Očekuje nas teška utakmica, moramo da ispravimo greške iz prvog duela, pogotovo u fazi napada, ako to uradimo, onda smo jako blizu cilja. Pozivam naše navijače da dođu i da nam pruže podršku, nadam se fer navijanju i naravno bez vređanja protivnika. 

Republika

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Očekuju se prepune tribine

Danas će u Bačkom Brestovcu gostovati sastav Banatula koji je kao drugoplasirani tim grupe "Istok" izborio plasman u doigravanje za viši rang. Ekipa je do pred sam kraj prvenstva bila konkurent za prvo mesto, ali ih je serija od tri vezana poraza pred kraj šampionata preusmerila na baraž.

Odličnu formu igrači Banatula negovali su tokom cele sezone, izuzuimajući sam kraj prvenstva, na gostovanjima njihov učinak u regularnom delu prvenstva bio je impresivan. Zabeležena su deset trijumfa i samo jedan poraz, sa gostovanja Karašu vratili su se bez bodova jer su domaćini tada slavili rezultatom 2:0.

Prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat u Lokvama bio je 2:2. Iz svega što smo videli u prvom okršaju, slobodno možemo da očekujemo jednu pravu borbu od prvog do poslednjeg minuta. Za sve ljubitelje Južnobanatskog fudbala ovo će biti pravi spektakl, očekuje se velika poseta svakako. 

Budućnost (Banatski Brestovac) - Banatul (Lokve)

Četvrtak, 22. jun od 17.30

Stadion u Banatskom Brestovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading